Φιλοζωικό Σωματείο: “Κοπή πίτας και εκλογές…”

 

.
Το απερχόμενο Δ.Σ του σωματείου μας αποφάσισε πριν την λήξη των εργασιών του να διενεργήσει εκλογές για την ανάδειξη του νέου Δ.Σ την Κυριακή στις 25 Φεβρουαρίου στις 18:00 η ώρα στην καφετέρια “Λίθος” στην Παλαιών Πατρών Γερμανού στην Αγία Βαρβάρα..

Καλούμε όλους τους εθελοντές και τα μέλη να έρθουν να καλωσορίσουμε την νέα χρονιά να εγγραφούν και να ψηφίσουν γιατί χρειαζόμαστε νέα άτομα με διάθεση για εθελοντισμό, ενσυναίσθηση, με νέες ιδέες και δημιουργική διάθεση για να βοηθήσουμε τους μικρούς τετράποδους φίλους μας στους δύσκολους καιρούς που ζούμε.. όλοι όσοι επιθυμούν να εκλεγούν στο διοικητικό συμβούλιο του σωματείου μας πρέπει να δηλώσουν συμμετοχή μέχρι τις 20 του μήνα που θα κλείσουν οι συμμετοχές για το το Δ.Σ. μπορείτε να στείλετε την συμμετοχή σας με email, sms, messenger & viber.

Προσκαλούμε όλους τους φίλους μας να γιορτάσουν μαζί μας για την νέα χρονιά, να γνωριστούμε και να γνωρίσουν το έργο μας.. Στην διάρκεια της εκδήλωσης θα γίνονται δεκτές και προσφορές απο όσους θέλουν να προσφέρουν πράγματα, τροφές ή φάρμακα για να βοηθήσουν στο έργο μας…

.