Αγλαΐα Παπαθανασάκη: “Τα καλύτερα…έρχονται!” – Το Σωματείο Εργαζομένων στο δήμο έκοψε την πίτα του

Ήμασταν όλοι εκεί. Πού; Στην κοπή της πίτας του Σωματείου εργαζομένων του Δήμου Αγίας Βαρβάρας το μεσημέρι της Παρασκευής, στο “Συντριβάνι”.
.
Σμίξαμε απλά συναδελφικά και μετά το δεύτερο ποτηράκι κρασί, γίναμε μια παρέα όλοι μαζί και γλεντήσαμε μέχρι αργά το βράδυ.
.
Μαζί μας και η Διοίκηση του Δήμου με επικεφαλής τον Δήμαρχο Λάμπρο Μίχο, τον γενικό γραμματέα, τον πρόεδρο του Δημοτικού Συμβουλίου, τους Αντιδημάρχους, καθώς και οι εκπρόσωποι Δημοτικών παρατάξεων.
.
Το προεδρείο του σωματείου ευχαριστεί όλη την ομάδα των καθηγητών του ωδείου μας που προσφέρθηκαν αφιλοκερδώς να μας διασκεδάσουν.
.
Ο Κωνσταντόπουλος Γιώργος που με το μπουζούκι του μας μάγεψε για άλλη μια φορά, ο υπέροχος Κωνσταντίνος Σταμογιανόπουλος στα πλήκτρα και στο τραγούδι, το αηδόνι του ωδείου μας Διονύσης Αποστολόπουλος που με την φωνή του και τα υπέροχα τραγούδια του μας ταξίδεψε, καθώς και τον Λεωνίδα Χρηστάκο που φρόντισε να φτάνει ο ήχος στα αυτιά μας μελωδικά.
.
.
Τους ευχαριστούμε για την ευγενική προσφορά τους.
.
Ευχαριστούμε και όλους εσάς-εμάς που συμμετείχατε στην όμορφη και συναδελφική αυτή εκδήλωση με την ευχή να βρεθούμε ξανά όλοι και του χρόνου στην κοπή της πίτας μας.
.
Τα καλύτερα…έρχονται!
Αγλαΐα Παπαθανασάκη