Αναβλήθηκε λόγω μη απαρτίας η Εκλογοαπολογιστική Συνέλευση της Ένωσης Κρητών της πόλης μας

.

Αναβλήθηκε λόγω μη απαρτίας η Εκλογοαπολογιστική Συνέλευση της Ένωσης Κρητών της πόλης μας, εχθές το πρωί όπως ήταν αναμενόμενο.

Η συνέλευση θα πραγματοποιηθεί την επόμενη Κυριακή 21 Ιανουαρίου και μετά την εκλογή Εφορευτικής Επιτροπής θα ανακοινωθεί επισήμως η ημερομηνία διεξαγωγής εκλογών (28 Ιανουαρίου), για την ανάδειξη νέου Δ.Σ. της Ένωσης και εξελεγκτικής Επιτροπής.

Το Σάββατο 13 Ιανουαρίου ολοκληρώθηκε η εγγραφή νέων μελών στην Ένωση, τα οποία θα έχουν δικαίωμα ψήφου και συμμετοχής σαν υποψήφια στις εκλογές.

Πληροφορηθήκαμε πως υπήρξε ικανοποίηση από το Δ.Σ. της Ένωσης για την εγγραφή νέων μελών, αφού εισέρευσαν αρκετά χρήματα στο ταμείο της, από αυτές.

Εξ αφορμής της προσέλευσης νέων μελών στην Ένωση, ο Πρόεδρος του Δ. Σ. κ. Παντελής Πρεντάκης μας έκανε την ακόλουθη δήλωση:

ΠΑΝΤΕΛΗΣ ΠΡΕΝΤΑΚΗΣ: “Καλωσορίζουμε  τα νέα και τα παλαιότερα μέλη”

“Είναι ιδιαίτερα τιμητικό, αλλά και αισιόδοξο να αναγνωρίζεται το έργο του απελθόντος ΔΣ της Ένωσης Κρητών Αγίας Βαρβάρας!

Αυτό εξέφρασαν με την προσέλευση τους τα δεκάδες νέα μέλη, καθώς και τα μέλη που επανενεργοποίησαν την ιδιότητά τους την περίοδο προς τις εκλογές που διανύουμε.

Κι αν σκεφτεί κανείς ότι η θητεία αυτή περιλάμβανε την δοκιμασία της πανδημικής κρίσης, φαίνεται πως η επιτυχία των ξεχωριστών εκδηλώσεων για τη Μάχη της Κρήτης, της μαγικής παραγωγής της ταινίας για το Αρκάδι, οι ιδανικές χοροεσπερίδες, οι πολλές πνευματικές εκδηλώσεις, η εκπαίδευση και οι εμφανίσεις των μουσικοχορευτικών τμημάτων, οι κοινωνικές μας συμμετοχές και προτάσεις, αλλά και γενικά η νοικοκυρεμένη, αυτοδύναμη, υπεύθυνη κι αποτελεσματική λειτουργία του συλλόγου μας, κάλυψε το χαμένο έδαφος του εγκλεισμού.

Καλωσορίζουμε λοιπόν τα νέα και τα παλαιότερα μέλη και ευχαριστούμε για την συμβολή τους στη διατήρηση και τη συνέχεια της αγαπημένης μας Ένωσης Κρητών Αγίας Βαρβάρας!!!

Η ΣΥΝΕΛΕΥΣΗ ΤΗΣ 21ης ΙΑΝΟΥΑΡΙΟΥ