Ο δήμος έκανε πάλι το θαύμα του – Άφησε τη γωνία ελεύθερη για πάρκινγκ αυτοκινήτων!!!

Για το θέμα της κακής ορατότητας της διασταύρωσης των οδών Θεμιστοκλέους και Π. Π. Γερμανού έχουμε γράψει και στο παρελθόν.

Η ύπαρξη πίλαρ στη γωνία επί της κεντρικής οδού, συν τα οχήματα που πάρκαραν επάνω στη γωνία καθιστούσαν δύσκολο τον έλεγχο των οχημάτων που κατέβαιναν την Π. Π. Γερμανού, από τους οδηγούς που ήθελαν να βγούν από τη Θεμιστοκλέους.

Ο δήμος μετά από  πολλές συγκρούσεις οχημάτων λόγω κακής ορατότητας έβαλε ένα μεταλλικό “Π” στη γωνία για να μην παρκάρουν οχήματα, πράγμα που εκ των πραγμάτων διευκόλυνε τους οδηγούς και όταν ο κάδος απορριμμάτων ήταν στη θέση του, οι συγκρούσεις είχαν σχεδόν μηδενιστεί.

Έλα όμως που ο δήμος, μας ξάφνιασε πάλι και αφαίρεσε το “Π” και τον κάδο απορριμμάτων που είχε τοποθετήσει, με αποτέλεσμα πλέον στη γωνία να παρκάρουν οχήματα κρύβοντας το οπτικό πεδίο των οδηγών…

Αν ο δήμος κρίνει πως ο κάδος απορριμμάτων δεν χρειάζεται στο σημείο εκείνο, ας βάλει τουλάχιστον μεταλλικά κολωνάκια πλησίον της γωνίας για να μην παρκάρουν οχήματα, κρύβοντας την ορατότητα.