Τουμαζάτου Μαριάννα: “Η σημερινή μέρα για εμένα είναι πολύ συγκινητική!”

Η σημερινή μέρα για εμένα είναι πολύ συγκινητική!
.
Με απόφαση του Περιφερειάρχη Νίκου Χαρδαλιά, ορίστηκα ΑΝΤΙΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΡΧΗΣ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΩΝ της ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΣ ΑΤΤΙΚΗΣ !
.
• Σε αυτή τη νέα πρόκληση που ξεκινάει από σήμερα θα εργαστώ με το πάθος και την όρεξη για δουλειά που με χαρακτηρίζει από τα πρώτα μου βήματα στην τοπική αυτοδιοίκηση, αλλά και με βαθιά πίστη στις δυνατότητες της νέας Περιφερειακής Αρχής.
.
• Είμαι βέβαιη πως με τη συνεργασία όλων, της Διοίκησης, των Περιφερειακών Παρατάξεων αλλά και όλων των πολιτών της #Αττικής μας, θα κατορθώσουμε να κερδίσουμε τη μάχη αντιμετώπισης των μικρών και μεγάλων προβλημάτων της καθημερινότητας.
.
Τη μάχη του αυτονοήτου.
.
• Σε αυτό το μεγάλο ταξίδι που ξεκίνησε από τις εθνικές εκλογές του Μαΐου (και τους 10.865 συμπολίτες μου που με τίμησαν με την ψήφο τους) έως και τις Περιφερειακές εκλογές του Οκτωβρίου, δεν θα μπορούσα να ξεχάσω την πόλη που γεννήθηκα και μεγάλωσα, την Αγία Βαρβάρα, τον Δήμαρχό της ΛΑΜΠΡΟ ΜΙΧΟ που ήταν δίπλα μου σε κάθε νέο μου βήμα, τους συμπολίτες μου σε όλο το Δυτικό Τομέα που αγκάλιασαν την προσπάθειά μου από την πρώτη στιγμή, την οικογένειά μου και φυσικά τη συγκλονιστική ομάδα των φίλων μου που με στήριξε. Ήταν όλοι τους πάντοτε εκεί, ακούραστοι και με ανιδιοτέλεια για εμένα.
.
• Τέλος, ευχαριστώ από καρδιάς τον άνθρωπο των ειδικών αποστολών. Τον μαχητή Νίκο Χαρδαλιά που δεν φοβήθηκε να βγει μπροστά σε κάθε κρίση που αντιμετώπισε η χώρα μας, έχοντας αποδείξει στην πράξη πως μπορεί να κάνει μεγάλες υπερβάσεις.
.
Είμαι σίγουρη πως μαζί θα τα καταφέρουμε!
.
ΞΕΚΙΝΑΜΕ!
Τουμαζάτου Μαριάννα