Υποκριτές και Φαρισαίοι και τα κροκοδείλια δάκρυα τους

Τον Μάϊο του 2021 ο δήμος έστειλε συνεργείο του να καθαρίσει και να κόψει αγριόχορτα που υπήρχαν στο προαύλιο του Β Γυμνασίου.

Το συνεργείο στάλθηκε να πραγματοποιήσει τη δουλειά αυτή με τη θορυβώδη μεσινέζα, εν ώρα μαθήματος, προκαλώντας την αντίδραση μαθητών και καθηγητών από το θόρυβο του μηχανήματος.

Το συνεργείο συνέχιζε μάλιστα να εργάζεται ακόμα κι όταν τα παιδιά βρέθηκαν στο προαύλιο για διάλειμμα και οι εργαζόμενοι συνέχιζαν τις εργασίες ανάμεσά τους, πράγμα που ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ, όταν το σχολείο είναι σε λειτουργία, να υπάρχουν σε αυτό άλλα άτομα πλην των εκπαιδευτικών και των μαθητών.

Η εφημερίδα μας καυτηρίασε το γεγονός δημοσιεύοντας μάλιστα και φωτογραφίες που αποδείκνυαν την πραγματικότητα.

Τότε η “ΠΡΟΟΔΕΥΤΙΚΗ”  δέχτηκε μια ανεπανάληπτη επίθεση από διάφορους που με άρθρα τους, τηλεφωνήματα και σχόλιά τους στο διαδίκτυο, ζητούσαν και προέτρεπαν  Γονείς, Σχολικούς Φορείς, Καθηγητές, να κινηθούν νομικά κατά της εφημερίδας μας για τη δημοσίευση των φωτογραφιών, που τάχα εμφανίζονταν σε αυτές πρόσωπα μαθητών, παραβιάζοντας τα προσωπικά δεδομένα.

Βεβαίως “έφαγαν πόρτα” από όλους, διότι το θέμα το είχε προκαλέσει ο ίδιος ο δήμος παραβιάζοντας με την παρουσία του στο σχολείο εν ώρα μαθήματος, τον κανονισμό που υπάρχει και στις φωτογραφίες ήταν δυσδιάκριτα τα πρόσωπα των μαθητών.

Γιατί τα γράφουμε αυτά δύο χρόνια μετά θα μας πείτε;

Τα γράφουμε γιατί τις τελευταίες εβδομάδες, οι περισσότεροι από εκείνους που μας κατηγορούσαν για παραβίαση προσωπικών δεδομένων, δεν έχουν πάψει ούτε μια ημέρα να δημοσιεύουν και να αναρτούν άρθρα και σχόλια από παιδικές και άλλες γιορτές, με δεκάδες φωτογραφίες παιδικών προσώπων ακάλυπτα και με τους τότε κατήγορούς μας, να κάνουν like ή και να αναδημοσιεύουν αυτές τις φωτογραφίες.

Ναι, οι ΥΠΟΚΡΙΤΕΣ και ΦΑΡΙΣΑΙΟΙ, που έχυσαν τόσα κροκοδείλια δάκρυα πριν δύο χρόνια, τώρα επικροτούν την απεικόνιση των προσώπων εκατοντάδων παιδιών που απεικονίζονται σε φωτογραφίες,  που οι “δικοί” τους αναρτούν…