Σύλλογος Γονέων & Κηδεμόνων 8ου Δημοτικού Σχολείου: “Σας ευχαριστούμε όλες και όλους από καρδιάς”

Σας ευχαριστούμε όλες και όλους από καρδιάς, για την πράξη αγάπης ενισχύοντας με την αθρόα προσέλευσή σας το φετινό χριστουγεννιάτικο bazaar που πραγματοποιήθηκε στην αίθουσα εκδηλώσεων του σχολείου μας, το Σάββατο 16 Δεκεμβρίου.
.
Στο σημείο αυτό, ως ΔΣ, θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε θερμά όλους τους γονείς που στήριξαν το εν λόγω εγχείρημά μας καθώς και όλους τους εκπαιδευτικούς του σχολείου μας που μας τίμησαν αφενός με την παρουσία τους και αφετέρου με τις αγορές που πραγματοποίησαν προκειμένου κι αυτοί να ενισχύσουν οικονομικά το ταμείο του Συλλόγου μας.
.
.
Ως ΔΣ νιώθουμε την ανάγκη να ευχαριστήσουμε θερμά τα μέλη του Συλλόγου μας , που με τη δική τους στήριξη επιμελήθηκαν μεγάλη ποικιλία από χριστουγεννιάτικες κατασκευές, διακοσμητικά, σπιτικά γλυκά, παραδοσιακά εδέσματα και είδη δώρων τα οποία προσφέραμε σε όλους τους επισκέπτες μας σε πολύ προσιτές τιμές.
.
Τα έσοδα τα οποία προέκυψαν θα επιστρέψουν στα παιδιά μας με τη μορφή δράσεων, όσο το δυνατόν συντομότερα.
.
.
Ιδιαίτερα, θα θέλαμε να τονίσουμε ότι χωρίς τη συμβολή των γονέων ,που αφιερώνοντας τον προσωπικό τους χρόνο και με δικά τους έξοδα ανέλαβαν να προσφέρουν τις δικές τους κατασκευές, καθώς επίσης και τους γονείς που πρόσφεραν διάφορα προϊόντα ενισχύοντας την ποικιλία του bazaar, δεν θα είχε πραγματοποιηθεί αυτό το εγχείρημα.
.
.
Σ’ αυτό το σημείο, θα θέλαμε να ευχηθούμε σε όλους καλές γιορτές με υγεία και χαρούμενες οικογενειακές στιγμές!
.
Σύλλογος Γονέων & Κηδεμόνων 8ου Δημοτικού Σχολείου Αγίας Βαρβάρας