Με τη συμμετοχή εκατοντάδων συμπολιτών μας όλων των ηλικιών, φωταγωγήθηκε το χριστουγεννιάτικο δένδρο

.

Με τη συμμετοχή εκατοντάδων συμπολιτών μας όλων των ηλικιών, φωταγωγήθηκε το χριστουγεννιάτικο δένδρο και τα υπόλοιπα διακοσμητικά στην πλατεία Παναγίας Ελεούσας, εχθές το βράδυ 10 Δεκεμβρίου, εν όψει των εορτών των Χριστουγέννων και της Πρωτοχρονιάς.

Μέσα σε εορταστική ατμόσφαιρα και χαρούμενες παρουσίες, ιδιαίτερα των μικρών μας συμπολιτών,  η πλατεία άστραψε από τα εκατοντάδες λαμπάκια και τα  δεκάδες βεγγαλικά που έκαναν τη νύχτα  – μέρα κάτω από τα επιφωνήματα των παρευρεθέντων.

Παιδιά από τα τμήματα του δημοτικού Ωδείου και της σχολής παράδοσης και Λαογραφίας έψαλαν τα κάλαντα, πριν ο δήμαρχος κ. Μίχος απευθύνει χαιρετισμό τους παρευρεθέντες στην πλατεία.

Μετά το άναμμα του Χριστουγεννιάτικου Δένδρου ακολούθησε συναυλία GOIN’ THROUGH – NIKO NiVo ΒΟΥΡΛΙΩΤΗ και τον Δημήτρη Κόκοτα, οι οποίοι ξεπέρασαν τους εαυτούς τους και πρόσφεραν ένα μοναδικό μουσικό πρόγραμμα, στους συμπολίτες μας.

Στην πλατεία υπήρχαν σπιτάκια που πρόσφεραν σοκολάτα και ζεστό κρασί στον κόσμο, ενώ Άγιος Βασίλης μοίραζε γλυκά στα παιδιά.