Σύλλογος Γονέων & Κηδεμόνων Α ΓΕΛ: ΧΟΡΗΓΙΑ και ΧΑΡΑ

.
ΧΟΡΗΓΙΑ και ΧΑΡΑ
.
Με ιδιαίτερη χαρά και ευγνωμοσύνη παραλάβαμε τον αθλητικό εξοπλισμό την Δευτέρα, η αγορά του οποίου καλύφθηκε εξολοκλήρου με την ευγενική χορηγία οικογένειας μαθητή του σχολείου μας. Η οικογένεια, η οποία επιθυμεί να διατηρήσει την ανωνυμία της, με περίσσεια γενναιοδωρία, ευαισθησία μα και ταπεινότητα θέλησε να διαθέσει ένα χρηματικό ποσό προκειμένου να καλυφθούν ανάγκες του σχολείου μας.
.
Κατόπιν συνεννοήσεως του Συλλόγου Γονέων και της Διεύθυνσης του σχολείου μας και βάσει των τωρινών αναγκών και ελλείψεων, προκρίθηκε η διάθεση του ποσού για την αγορά αθλητικού εξοπλισμού, όπως αυτός απεικονίζεται στην επισυναπτόμενη φωτογραφία.
.
Εμείς με την σειρά μας δεν μπορούμε παρά να εκφράσουμε τις εγκάρδιες ευχαριστίες μας αλλά και την απέραντη ευγνωμοσύνη μας στην οικογένεια για την γενναιόδωρη τούτη πράξη!
.
Η συμβολή της στην προσπάθεια όλων μας, εκπαιδευτικών και Συλλόγου Γονέων με στόχο την αναβάθμιση και βελτίωση της σύνθετης και πολυεπίπεδης καθημερινότητας του σχολείου μας, είναι πραγματικά σημαντική!
.
Μέσα σε τούτες τις δύσκολες εποχές, οι άνθρωποι της ανιδιοτελούς προσφοράς
αποτελούν φως και παράδειγμα!
.
Καλές προπονήσεις στους μαθητές μας!⚽️⛹️‍♀️⛹️‍♂️
.
Να χαίρεστε, να απολαμβάνετε μα και να ευγνωμονείτε για τα μικρά ή μεγάλα δώρα της ζωής!
.
Το ΔΣ