Μήνυμα του προέδρου της Τ.Ο. Ν.Δ. Αγίας Βαρβάρας Μανώλη Ζερβάκη για τη νέα σχολική χρονιά

%ce%b6%ce%b5%cf%81%ce%b2%ce%b1%ce%ba%ce%b7%cf%83-%ce%bc%ce%b1%ce%bd%cf%89%ce%bb%ce%b7%cf%83Με την έναρξη της νέας σχολικής χρονιάς ευχόμαστε σε όλους τους μαθητές, ουσιαστική και γόνιμη διαδρομή στον χώρο της Γνώσης . Παράλληλα τις θερμές μας ευχές στέλνουμε σε δασκάλους, καθηγητές και γονείς. Το σχολείο αποτελούσε ανέκαθεν το μοναδικό δρόμο προς τη μάθηση, την καλλιέργεια της ψυχής και της προσωπικότητας όλων των ανθρώπων.

Η Παιδεία αποκτά νόημα όταν μαζί με τις γνώσεις και τις δεξιότητες που οφείλει να προσφέρει, συμβάλλει και στην διαμόρφωση σκέψης και ήθους. Όταν πρωτίστως δημιουργεί καλούς ανθρώπους, άξιους και χρήσιμους στην κοινωνία. Κάθε Σεπτέμβρη, το πρώτο κουδούνι στα σχολεία, συνιστά μια νέα αφετηρία γεμάτη στόχους, προσδοκίες και όνειρα στο δύσκολο αλλά συναρπαστικό δρόμο προς την κατάκτηση της γνώσης.

Η ΔΗΜ.Τ.Ο Νέας Δημοκρατίας Αγίας Βαρβάρας δεσμεύεται πως καθ όλη τη διάρκεια της νέας σχολικής χρονιάς, θα παρακολουθεί στενά το εκπαιδευτικό έργο που γίνετε στην πόλη και θα συμπαραστέκεται στην εκπαιδευτική και τη μαθητική κοινότητα σε κάθε δίκαιο αίτημα τους.

Ευχόμαστε και πάλι καλή σχολική χρονιά.

Ο πρόεδρος
της ΔΗΜ.Τ.Ο. Ν.Δ. Αγίας Βαρβάρας
Μανώλης Ζερβάκης