Ισχυρές νεροποντές στην πόλη μας με τη γεώτρηση χωρίς κεραμοσκεπή, από τον Ιούνιο!!!

.

Δεν χρειάζεται να έχει κάποιος μαγικές ή μαντικές ικανότητες για να προβλέψει κάτι που έρχεται ή θα συμβεί, με στόχο να  αποφευχθεί μία ζημιά ή κακοτοπιά.

Πράγμα που δυστυχώς ορισμένοι πιθανόν να μην το αντιλαμβάνονται και εκ των πραγμάτων να δικαιώνουν την εφημερίδα μας.

Ο λόγος για την κεραμοσκεπή της γεώτρησης πίσω από το σινέ ΠΑΝΘΕΟΝ η οποία εδώ και ΠΕΝΤΕ μήνες δεν έχει επανατοποθετηθεί, μετά την επισκευή που έγινε τον περασμένο Ιούνιο σε αυτήν, με αποτέλεσμα τα νερά των έντονων βροχοπτώσεων των τελευταίων ημερών, να μπαίνουν μέσα σε αυτήν, που υπάρχουν οι μηχανές και οι ηλεκτρολογικοί πίνακες.

Δεν γνωρίζουμε εάν προκλήθηκαν ζημιές στο εσωτερικό του χώρου ή εάν ο δήμος πήγε για να ελέγξει την κατάσταση.

Παρακάτω πάντως αναδημοσιεύουμε άρθρο σχετικό με το θέμα, στις αρχές Ιουνίου:

Στις αρχές Ιουνίου γράφαμε πως με σχετική καθυστέρηση ο δήμος προχώρησε στην επισκευή – συντήρηση της γεώτρησης που βρίσκεται πίσω από το σινέ ΠΑΝΘΕΟΝ και από την οποία τροφοδοτούνται τα “κανονάκια” στο βουνό που κατά διαστήματα ραντίζουν τα δένδρα του δάσους στο βουνό.

Για τις ανάγκες της επισκευής και αντικατάστασης σωλήνων, είχε ξηλωθεί η κεραμοσκεπή, για να εισέρχονται οι σωλήνες στη γεώτρηση βάθους περί τα 110 μέτρα.

Οι εργασίες τελείωσαν, όπως γνωστοποιήθηκε, τα κανονάκια λειτουργούν ικανοποιητικά, αλλά η κεραμοσκεπή δύο μήνες μετά, παραμένει ξηλωμένη.

Υπάρχει κάποιος λόγος που δεν έχουν επανατοποθετηθεί τα κεραμίδια στη θέση τους, διότι όταν αρχίσουν τα πρωτοβρόχια ή συμβεί κάποια ξαφνική καλοκαιρινή μπόρα, οι ηλεκτρικοί πίνακες που βρίσκονται μέσα στο δωματιάκι θα δεχτούν τα νερά στις ηλεκτρικές καλωδιώσεις και θα τρέχουμε για νέες επισκευές τουλάχιστον…