Δελτίο Τύπου της Τ.Ο.Ν.Δ. για την επίσκεψη Παναγιωτόπουλου

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Δυναμικό παρόν από τη ΔΗΜ.ΤΟ Ν.Δ. Αγίας Βαρβάρας

Σύσσωμο το διοικητικό συμβούλιο της επανιδρυθείσας τοπικής οργάνωσης Νέας Δημοκρατίας,  συμμετείχε στο φετινό εορτασμό της ενορίας της Αγίας Ελεούσης. Τα μέλη της, παρακολούθησαν τις θρησκευτικές εκδηλώσεις και έδωσαν τα συγχαρητήρια στο νεαρό ιερωμένο πατήρ Μελέτιο,  που προήχθη στον τιμητικό βαθμό του Αρχιμανδρίτη.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Άνεμος αισιοδοξίας για τη Ν.Δ

Ανήμερα της Γεννήσεως της Θεοτόκου υποδέχτηκαν τον πρώην υπουργό και πρώην βουλευτή Πάνο Παναγιωτόπουλο, που τους συνόδεψε στην περιφορά της Αγίας Εικόνας.

Σε συνάντηση που είχαν μαζί του μετά το τέλος των εκκλησιαστικών εκδηλώσεων, του έθεσαν μια σειρά γύρω από τις δραστηριότητες που δρομολογούν και γενικότερα θέματα που έχουν να κάνουν με την πολιτική επικαιρότητα. Τον προσκάλεσαν μάλιστα στα εγκαίνια των νέων γραφείων της ΔΗΜ.ΤΟ Ν.Δ. που θα γίνουν πολύ σύντομα.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Ο πρώην υπουργός έδειξε ενθουσιασμένος  από την ανανέωση των πρόσωπων και κυρίως τη διάθεση τους να εργαστούν για το καλό της χώρας και του κόμματος. Μάλιστα ο κ. Παναγιωτόπουλος έκανε μια σύντομη περιήγηση σε καταστήματα της πόλης, μαζί με τον πρόεδρο Μανώλη Ζερβάκη, όπου συνομίλησε με μικροεπαγγελματίες.

Από το γραφείο τύπου ΤΟ Ν.Δ. Αγίας Βαρβάρας