Συνεχίστηκε η σταδιακή αντικατάσταση πλακών στην οδό Καραϊσκάκη

 

Συνεχίστηκε και εχθές η αντικατάσταση σπασμένων αντιολισθητικών πλακών στο σημείο της καθίζησης στην οδό Καραϊσκάκη, μεταξύ των οδών Ζωοδόχου Πηγής και Αγ. Ιωάννου.

Τη Δεύτερα συνεργείο του δήμου αντικατέστησε περίπου 25 πλάκες και επανήλθε κι εχθές για να αλλάξει άλλες τόσες περίπου, από τις πολλές περισσότερες  που χρειάζονται.

Έχουμε ξαναγράψει πως στο σημείο εκείνο χρειάζεται σοβαρότερη δουλειά από απλή αντικατάσταση πλακών, λόγω του υπόγειου κουφώματος που υπάρχει εκεί.

Πάντως ο δρόμος στο σημείο αυτό έμεινε κλειστός δύο ημέρες, με απίστευτη ταλαιπωρία για τους κατοίκους της περιοχής και άλλους οδηγούς.

Για ένα κομμάτι που έπρεπε να είχε τελειώσει σε μία μόλις ημέρα, εάν είχε πάει κατάλληλα στελεχωμένο συνεργείο με αναγκαίο προσωπικό, προκάλεσε τα σχόλια των συμπολιτών μας, για το κλείσιμο του δρόμου επί διήμερο, για τη σχετικά αυτή μικρή δουλειά.

Ο δρόμος δεν έπρεπε να έκλεινε καθόλου, μετά την ολοκλήρωση των εργασιών από το μεσημέρι και μετά και την τοποθέτηση σήμανσης γύρω – γύρω από τις νέες πλάκες, αφού δίπλα από αυτές υπάρχει αρκετός χώρος για την κυκλοφορία οχημάτων και με ενημέρωση από το δήμο για να μην παρκάρουν οχήματα στην αυτήν πλευρά το δρόμου.