Περί προμήθειας από το δήμο μικρού απορριμματοφόρου…

Γράφαμε την Κυριακή 5 Νοεμβρίου, πως υπάρχει πρόβλημα σε ορισμένους στενούς δρόμους της πόλης μας με τα απορριμματοφόρα, τα οποία δυσκολεύονται να περάσουν, εξ΄  αιτίας και των παρκαρισμένων οχημάτων.

‘Η δεν μπορούν να στρίψουν με αποτέλεσμα οι οδηγοί να κάνουν όπισθεν ή να μπαίνουν κόντρα στο ρεύμα κυκλοφορίας των δρόμων αυτών, προκειμένου να αδειάσουν τους κάδους.

Υπενθυμίζαμε δε πως εδώ και ένα χρόνο περίπου, η εφημερίδα μας είχε προτείνει στο δήμο να προμηθευτεί δύο μικρότερα απορριμματοφόρα, αντί ενός μεγάλου για την αντιμετώπιση του προβλήματος.

Υπήρξε εξ αιτίας της αναφοράς μας αυτής ένα σχόλιο, πως τάχα πληροφορηθήκαμε πως ο δήμος πρόκειται να προμηθευτεί τέτοιο μικρό όχημα και το γράφουμε για να δείξουμε πως εμείς το προτείναμε και ο δήμος εκ των υστέρων το παράγγειλε.

Επειδή ο καθένας μπορεί να υποστηρίζει ότι θέλει, παρακάτω δημοσιεύουμε  άρθρο μας της 20 / 12 / 2022 σχετικά με το θέμα της προμήθειας μικρού απορριμματοφόρου και τις ενέργειες του δήμου που έγιναν πολύ αργότερα από την πρότασή μας.

Ο δήμος έφερε λοιπόν πρόταση στην οικονομική επιτροπή για προμήθεια τέτοιου οχήματος, στις 14 Μαρτίου 2023, δηλαδή τρεις μήνες αργότερα από την πρότασή μας.

Ας μην ψάχνουν λοιπόν κάποιοι να βρουν ποιος το πρότεινε πρώτος και ποιος δεύτερος, γιατί οι ημερομηνίες είναι συγκεκριμένες και μας δικαιώνουν.

Το ζητούμενο είναι να προμηθευτεί ο δήμος το μικρό όχημα, όλα τα άλλα είναι…