Με επιτυχία η ενημερωτική εκδήλωση για το ΑΝΟΙΚΤΟ ΚΕΝΤΡΟ ΕΜΠΟΡΙΟΥ της πόλης μας

Με τη συμμετοχή δεκάδων συμπολιτών μας καταστηματαρχών και κατοίκων που ανταποκρίθηκαν στο κάλεσμα του δήμου, πραγματοποιήθηκε εχθές το απόγευμα, στην αίθουσα εκδηλώσεων του Συλλόγου Ποντίων, ενημερωτική εκδήλωση που αφορούσε την πραγματοποίηση έργων στο εμπορικό κέντρο της πόλης μας, από τον κόμβο της Μεγάλου Αλεξάνδρου, έως την οδό Γεννηματά.

Βασικοί ομιλητές και ένθερμοι υποστηρικτές του έργου “ΑΝΟΙΚΤΟ ΚΕΝΤΡΟ ΕΜΠΟΡΙΟΥ ΑΓΙΑΣ ΒΑΡΒΑΡΑΣ”, κόστους περίπου 1,6 εκατομμυρίων ευρώ, ήταν ο Δήμαρχος της πόλης μας κ. Λάμπρος Μίχος και ο Πρόεδρος του Επαγγελματικού Επιμελητηρίου συμπολίτης μας κ. Γιάννης Χατζηθεοδοσίου.

Και οι δύο ανέπτυξαν την φιλοσοφία του έργου το οποίο όταν ολοκληρωθεί θα είναι αντάξιο άλλων Ευρωπαϊκών φημισμένων εμπορικών κέντρων, όπως αναφέρθηκε στην εκδήλωση.

Βασικό μέλημα η ανάπτυξη της επιχειρηματικής δραστηριότητας σε συνδυασμό με την εύκολη και ασφαλή επίσκεψη σε αυτό των καταναλωτών, αλλά και της διευκόλυνσης όλων των μερών.

Στο πρόγραμμα αναβάθμισης του εμπορικού κέντρου θα συμμετέχουν 65 καταστήματα τα οποία θα επωφεληθούν  από αυτό.

Τα έργα πρόκειται να ξεκινήσουν στις 8 Ιανουαρίου, όπως ανέφερε ο δήμαρχος κ. Μίχος και όταν ολοκληρωθούν θα υπάρχει στη θέση της σημερινής πραγματικότητας, ένα στολίδι.