Ο δήμος επιτέλους, αντιλήφθηκε τους κινδύνους και απομάκρυνε την σωλήνα που κρέμονταν στο τοιχίο του γηπέδου

Στο παρελθόν είχαμε γράψει και προχθές ξανά, για μία πλαστική σωλήνα η οποία παλαιότερα τροφοδοτούσε με νερό τα κανονάκια στο βουνό και τώρα είναι ανενεργή, αλλά πολύ επικίνδυνη, αφού κρέμεται από το έδαφος στο τοιχίο του γηπέδου στα Ριμινίτικα και παλαιότερα, ίσως και τώρα, ορισμένοι νεαροί συμπολίτες μας την χρησιμοποιούν για αναρρίχηση σε αυτό.

Ο δήμος επιτέλους αντελήφθη τους κινδύνους από τη σωλήνα και 24 ώρες αργότερα, από την τελευταία αναφορά μας σε αυτήν την επικίνδυνη κατάσταση, πήγε και την ξήλωσε, αφού η αγανάκτηση συμπολιτών μας που επισκέπτονται το γήπεδο είχε φτάσει στο αμήν.

Επίσης από το τοιχίο έχει ξηλωθεί η περίφραξη που υπήρχε για την προστασία όσων επισκέπτονται το βουνό και με το παραμικρό παραπάτημα θα βρεθούν στο κενό, ύψους δεκάδων μέτρων.

Η επανατοποθέτηση της περίφραξης είναι θέμα σοβαρό, δεδομένου πως αρκετές φορές στο σημείο εκείνο βρίσκονται οπαδοί της ΑΠΕ Αγία Ελεούσα, για να παρακολουθήσουν από ψηλά τους αγώνες της ομάδας, στη φωτογραφία που ακολουθεί σε κίτρινο κύκλο.