Άλλαξε σημείο στάθμευσης, το όχημα ανακύκλωσης της Περιφέρειας – Ελπίζουμε για πάντα…

.

Έχουμε γράψει αρκετές φορές για το λάθος σημείο που σταθμεύει το όχημα ανακύκλωσης της Περιφέρειας, πάνω στην πλατεία Παναγίας Ελεούσας, επί της κεντρικής μας λεωφόρου.

Οι περισσότεροι απ΄ όσους  πηγαίνουν αντικείμενα στο όχημα χρησιμοποιούν  τα αυτοκίνητά τους για τη μεταφορά τους και το παρκάρουν στην Ελ. Βενιζέλου, έως ότου ολοκληρώσουν την παράδοση και την υπόλοιπη διαδικασία.

Έτσι σε συνδυασμό με τα άλλα, μονίμως και ανενόχλητα παρκαρισμένα οχήματα, στενεύουν ακόμα περισσότερο, την δύο κατευθύνσεων λεωφόρο και προκαλούν κυκλοφοριακό πρόβλημα.

Πόσο δύσκολο, καταλήγαμε, είναι αυτό το απλό θέμα να το αντιληφθούν στη δημαρχία, που είναι ορατό μάλιστα από αυτήν και να σταθμεύει το φορτηγό της ανακύκλωσης στο κάτω μέρος της πλατείας.

Εχθές πάντως Δευτέρα το όχημα δεν παρκάρισε στο συνηθισμένο σημείο, αλλά επί της πλατείας, δίπλα στον Ι. Ν. Παναγίας Ελεούσας.

Για να δούμε ήταν τυχαίο γεγονός ή επιτέλους άλλαξε το σημείο, όπως ζητάγαμε γαι την αποφυγή επιπλέον κυκλοφοριακής συμφόρησης της Ελ. Βενιζέλου…