Επανεξετάζεται το θέμα ίδρυσης και λειτουργίας Πολεοδομίας στην πόλη μας;;;

Σύμφωνα με πληροφορίες μας, όχι διασταυρωμένες πλήρως, ίσως έχει δημιουργηθεί πρόβλημα στο θέμα της ίδρυσης και λειτουργίας πολεοδομίας στην πόλη μας και υπάρχει πιθανότητα επανεξέτασης του όλου θέματος, παρά την παλαιότερη σύμφωνη γνώμη της Αποκεντρωμένης Αυτοδιοίκησης και την δημοσίευση της απόφασης στο ΦΕΚ, την Τετάρτη 3 Μαΐου 2023.

Με επιστολή του το υπ. Εσωτερικών προς την Αποκεντρωμένη Αυτοδιοίκηση ζητάει να επανεξεταστεί το θέμα σχετικά με την κάλυψη των προαπαιτούμενων για ίδρυση πολεοδομικής υπηρεσίας στην πόλη μας.

Έως τώρα δεν υπάρχει ή δεν έχει πέσει στην αντίληψή μας, το τελικό αποτέλεσμα της διαδικασίας επανεξέτασης, που ξεκίνησε από τον περασμένο Ιούνιο

Πάντως θα είναι πλήγμα για την πόλη μας, εάν τελικά ακυρωθεί η απόφαση ίδρυσης πολεοδομικού γραφείου, το οποίο εάν λειτουργήσει με το απαραίτητο δυναμικό που προβλέπεται, θα λύσει πολλά προβλήματα και θα απαλλαγούν οι κάτοικοι της πόλης μας, από καθυστερήσεις και ταλαιπωρία, όσον αφορά θέματα που έχουν να κάνουν με άδειες οικοδομικές κ.ά..

Σημειώνουμε πάντως πως την περασμένη εβδομάδα ήταν προγραμματισμένη εκπαίδευση και των τριών στελεχών του πολεοδομικού γραφείου της πόλης μας στην πολεοδομία Αιγάλεω και αυτό ίσως να απαντά εάν θα λειτουργήσει τελικά πολεοδομία στην πόλη μας ή όχι, με περισσότερες πιθανότητες να μην αναιρεθεί η απόφαση που έχει παρθεί.