Κωνσταντίνος Σαρόπουλος: “ΠΕΡΗΦΑΝΙΑ ΜΟΝΟ!”

Η εκλογική διαδικασία για την ανάδειξη της επόμενης δημοτικής αρχής ολοκληρώθηκε. Οι δημότες της Αγίας Βαρβάρας αποφάσισαν και η απόφασή τους είναι παραπάνω από σεβαστή. Δυστυχώς οι προσδοκίες και τα όνειρά μας για αλλαγή σελίδας στην πόλη μας, για ένα νέο, σύγχρονο και διαφορετικό μοντέλο διοίκησης, δεν έγιναν πραγματικότητα.

Η παράταξή “ΜΑΖΙ ΜΕ ΤΟΥΣ ΠΟΛΙΤΕΣ” της οποίας είχα την τιμή να είμαι επικεφαλής και εγώ προσωπικά, θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε όλους όσοι μας ψήφισαν. Δεσμευόμαστε ότι θα είμαστε μαζί και την επόμενη μέρα.

Θα ήθελα να ευχαριστήσω όλους τους συμπολίτες μας που πλαισίωσαν το ψηφοδέλτιό μας. Όλοι οι υποψήφιοι,  μια δεμένη ομάδα, δώσαμε αυτό τον υπέροχο αγώνα για τον οποίο πάνω απ’ όλα είμαστε υπερήφανοι. Έναν αγώνα που αφήνει ένα ισχυρό αποτύπωμα, αυτόν της αξιοπρέπειας και του πολιτικού πολιτισμού.

Προσπαθήσαμε να πείσουμε για το πρόγραμμά μας και τις προτάσεις μας, με επιχειρήματα. Αισθανόμαστε υπερήφανοι γιατί πραγματοποιήσαμε την προεκλογική μας εκστρατεία, αποφεύγοντας αντιδεοντολογικές πρακτικές, υπερβολές, φιέστες και επίδειξη πλούτου. Από σήμερα όπως πάντα, μπορούμε να περπατάμε με ψηλά το κεφάλι, γιατί δεν χρησιμοποιήσαμε μέσα και τρόπους που καταδικάζαμε, προκειμένου να πείσουμε τους δημότες να μας ψηφίσουν.

Στόχος μας ήταν και θα είναι να αλλάξουμε την πόλη για το καλό των πολιτών και το δικό μας. Όχι να αλλάξουμε εμείς. Θα συνεχίσουμε να αγωνιζόμαστε γι’ αυτό. Τα προβλήματα της Αγίας Βαρβάρας παραμένουν εδώ, οξυμένα.

Κλείνοντας θα ήθελα να συγχαρώ τόσο τον κο Μιχο για το αποτέλεσμα όσο και τους συνδιεκδικητές του δημαρχιακού αξιώματος κ.κ. Πιερακέα και Γκιτάκο και να ευχηθώ καλή δύναμη σε όλους. Ας αναλογιστούμε όλοι την ευθύνη που έχουμε και το παράδειγμα που δίνουμε στους πολίτες.

Κωνσταντίνος Σαρόπουλος