ΑΝΝΑ ΜΠΑΛΤΑ: “ΑΓΙΑ ΒΑΡΒΑΡΑ VS ΚΑΠΟΥ ΑΛΛΟΥ”

Κάπου αλλού τα προαύλια των σχολείων παραμένουν ανοιχτά κατά τους καλοκαιρινούς μήνες (με πιθανή επέκταση και το φθινόπωρο, εκτός διδακτικού ωραρίου), δίνοντας τη δυνατότητα στα παιδιά να αθληθούν, να παίξουν, να κοινωνικοποιηθούν σε ασφαλείς χώρους, με ανακαινισμένα γήπεδα ποδοσφαίρου και μπάσκετ. Και όλα αυτά με τη διαρκή παρουσία φύλακα.

Εμείς γιατί δεν μπορούμε;

Κάπου αλλού ανακαινίστηκαν πλήρως και πιστοποιήθηκαν οι παιδικές χαρές. Εξοπλίστηκαν δε, με σύγχρονα όργανα και όταν οι τεχνικές υπηρεσίες του Δήμου ολοκλήρωσαν το έργο, αιτήθηκαν και σηματοδοτήθηκαν με σήματα καταλληλότητας από το Υπουργείο Εσωτερικών.

Εμείς γιατί δεν μπορούμε;

Κάπου αλλού υπάρχουν πολλά χιλιόμετρα ποδηλατοδρόμων, οι οποίοι έχουν συγκεκριμένα χαρακτηριστικά π.χ. • Ενώνουν σχολικά συγκροτήματα με αθλητικές εγκαταστάσεις • Δημιουργούν ασφαλείς διαδρομές και μετακινήσεις για μαθητές.

Εμείς γιατί δεν μπορούμε;

Κάπου αλλού αξιοποιήθηκαν οι ελεύθεροι χώροι των Δήμων και έγιναν χώροι αναψυχής, άθλησης, περιπάτου και πολιτισμού βοηθώντας στην ποιοτική αναβάθμιση της ζωής του πολίτη και της οικογένειας.

Εμείς γιατί δεν μπορούμε;

Κάπου αλλού ο ψηφιακός μετασχηματισμός του Δήμου προχώρησε, δίνοντας τη δυνατότητα στους δημότες να εξασφαλίζουν πιστοποιητικά (διαφόρων τύπων) ηλεκτρονικά. Απλά κάνεις αίτηση και οι Υπηρεσίες σου στέλνουν ότι χρειάζεσαι. Πρόσβαση – με ειδικές συνθήκες- δίνεται και στους άπορους και στις ευπαθείς ομάδες , ώστε να εξυπηρετούν άμεσα και τις ανάγκες επιβίωσης.

Εμείς γιατί δεν μπορούμε;

Κάπου αλλού οι «αντίπαλοι» δημοτικοί διεκδικητές συναντιούνται , χαιρετιούνται και ανταλλάσσουν, έστω και τυπικά κάποιες κουβέντες, δίνοντας το παράδειγμα του πολιτικού πολιτισμού, που πρέπει να επικρατεί κατά την προεκλογική περίοδο.

Εμείς γιατί δεν μπορούμε;

Κι όμως μπορούμε φίλες και φίλοι!

Οι ιδέες δεν είναι απαραίτητο να είναι καινοτόμες. Πολλές φορές είναι πιο χρήσιμο να είναι δοκιμασμένες και εφαρμόσιμες!! Καλές πρακτικές τις ονομάζουμε στη δουλειά μου και εμπλουτίζουμε τις διδακτικές μας μεθόδους και προσεγγίσεις, χρησιμοποιώντας αυτές αυτούσιες ή με τις ανάλογες προσαρμογές.

Μπορούμε μαζί με όλους εσάς να αλλάξουμε πολλά και να παραδώσουμε στο τέλος της 5ετίας μια πραγματικά «Καλύτερη Πόλη».

ΜΑΖΙ ΜΕ ΤΟΥΣ ΠΟΛΙΤΕΣ …….ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΠΟΛΙΤΕΣ!!

ΑΝΝΑ ΜΠΑΛΤΑ

ΥΠΟΨΗΦΙΑ ΔΗΜΟΤΙΚΗ ΣΥΜΒΟΥΛΟΣ

ΜΕ ΤΟ ΣΥΝΔΥΑΣΜΟ «ΜΑΖΙ ΜΕ ΤΟΥΣ ΠΟΛΙΤΕΣ»

ΚΑΙ ΥΠΟΦΗΦΙΟ ΔΗΜΑΡΧΟ ΤΟΝ ΚΩΝ/ΝΟ ΣΑΡΟΠΟΥΛΟ