Πολυπληθής, ενθουσιώδης και πολλά υποσχόμενη συγκέντρωση στην κεντρική ομιλία του Κωνσταντίνου Σαρόπουλου

Ο αρχικός χώρος που είχε επιλεγεί αρχικά για τον κόσμο που θα παρακολουθούσε την κεντρική ομιλία του υπ. δημάρχου της πόλης μας κ. Κωνσταντίνου Σαρόπουλου, αποδείχτηκε μικρός τελικά, με αποτέλεσμα να κλείσουν και τα δύο ρεύματα της Ελ. Βενιζέλου, από την τροχαία εχθές το βράδυ στον κόμβο, αφού μεγάλο πλήθος την κατέλαβε.

Από νωρίς το απόγευμα άτομα όλων των ηλικιών άρχισαν να εμφανίζονται στο χώρο μπροστά από το εκλογικό κέντρο της παράταξης “Μαζί με τους πολίτες” δείχνοντας τη δίψα του κόσμου να ακούσουν κάτι διαφορετικό. Κάτι ξεχωριστό. Κάτι εφαρμόσιμο και κοινωνικά δίκαιο, για τους πολίτες αυτής της πόλης και την ίδια την Αγία Βαρβάρα.

Νέοι, νέες, οικογένειες με τα παιδιά στα καροτσάκια, ΑμεΑ, συνταξιούχοι, μεροκαματιάρηδες και φοιτητές ήταν εκεί.

Αυτό το “μωσαϊκό” των συμπολιτών μας, χωρίς εξάρσεις και συνθήματα, παρακολούθησε την ομιλία του Κωνσταντίνου Σαρόπουλου, η οποία κάλυψε όλο το φάσμα της πολιτικής που υπολογίζει να εφαρμόσει από τη θέση του δημάρχου ο σημερινός υποψήφιος.

Σε χαμηλούς τόνους, αλλά περιεκτική, η ομιλία του Κωνσταντίνου Σαρόπουλου, με ελαφρές δόσεις χιούμορ κατά διαστήματα, κέρδισε το ενδιαφέρον των εκατοντάδων παρευρεθέντων, οι οποίοι φεύγοντας από τον χώρο, προβληματισμένοι από όσα ακούστηκαν και ικανοποιημένοι πως υπάρχει πολιτικός πολιτισμός και όχι “ανθρωποφαγία”, την οποία ορισμένοι προσπαθούν να περάσουν σαν κυρίαρχο θέμα στις εκλογές της 8ης Οκτωβρίου.

Μετά το πέρας της ομιλίας του κ. Σαρόπουλου, ο οποίος είναι πολιτικά έμπειρος και γνώστης της διοίκησης του δήμου, αφού έχει θητεύσει σε θέσεις ευθύνης στο παρελθόν, ο ίδιος παρουσίασε τους υποψήφιους συμβούλους του, μέσω θερμών χειροκροτημάτων, από τους συγκεντρωμένους.