Βαριά ήττα για την ΑΠΕ ΑΓΙΑ ΕΛΕΟΥΣΑ (3 – 0), στο Χαλάνδρι από την ομώνυμη ομάδα

Μετά από μέτρια εμφάνιση η ΑΠΕ ΑΓΙΑ ΕΛΕΟΥΣΑ έχασε το απόγευμα του Σαββάτου 30 Σεπτεμβρίου, στα πλαίσια της 4ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος Α ΕΠΣΑ, από το Χαλάνδρι, με το βαρύ σκορ 3 – 0.

Η ομάδα μας η οποία ακόμα “ψάχνεται” στο γήπεδο, δεν έχει καμία σχέση με την περσινή, αφού ποδοσφαιριστές αποχώρησαν και ήρθαν νέοι.

Η ΑΠΕ έως στιγμής δείχνει να χωλαίνει σε όλες της τις γραμμές, παρά τις φιλότιμες προσπάθειες που γίνονται και το σωστό προγραμματισμό από την έναρξη της προετοιμασίας.

Η μοναδική στιγμή που η ΑΠΕ έδωσε παρόν στο γήπεδο, ήταν όταν το σκορ ήταν στο μηδέν με μία ευκαιρία που θα μπορούσε να είχε πετύχει τέρμα.

Το Χαλάνδρι σκόραρε στο 37 λεπτό του α ημιχρόνου το πρώτο του τέρμα, για να σημειώσει ακόμα δύο στην επανάληψη (47 και 75).

Στην βαριά ήττα ήρθε να προστεθεί και ο τραυματισμός του γκολκίπερ της ΑΠΕ Γκανά στο χέρι, στη φάση του πρώτου τέρματος, τον οποίον παράγοντας της ομάδας πήγε στο ΚΑΤ. Η κατάστασή του ακόμα δεν έχει γίνει γνωστή, αλλά πιθανόν ο τραυματισμός του να μην είναι επιπόλαιος, αφού το χέρι τοποθετήθηκε σε γύψινο νάρθηκα.

ΑΓΙΑ ΕΛΕΟΥΣΑ (Νίκος Κουνάδης): Γκανάς (37′ Σιφογιαννάκης), Μπάκας, Μπαλωμένος (75′ Γκουτσούλας), Σέχου, Μπίκος, Μαθιούδης (57′ Βάσσος), Μπαριάμι (57′ Χατζηροδίτης), Πατσατζόγλου, Τριάντης (57′ Καραδήμας), Γκουτίδης, Κοπανάς

Την επόμενη αγωνιστική η ΑΠΕ φιλοξενεί στο γήπεδο στα Ριμινίτικα τον ΑΠΟΛΛΩΝΑ Χαλανδρίου.