ΛΑΪΚΗ ΣΥΣΠΕΙΡΩΣΗ: «Και θέλουμε και μπορούμε, με την ψήφο του λαού της Αγίας Βαρβάρας, να είμαστε αύριο Δημοτική Αρχή!»

Δελτίο Τύπου από την Λαϊκή Συσπείρωση Αγίας Βαρβάρας για την πραγματοποίηση των εγκαινίων του εκλογικού περίπτερου

Η μεγάλη συμμετοχή και  η ζωντάνια ήταν τα κύρια χαρακτηριστικά των εγκαινίων του εκλογικού περιπτέρου  της Λαϊκής Συσπείρωσης Αγίας Βαρβάρας που πραγματοποιήθηκαν την Δευτέρα  25 Σεπτέμβρη στην Πλατεία Αγίας Ελεούσας.

Στην εκδήλωση παρευρέθηκε και απεύθυνε χαιρετισμό ο υποψήφιος Περιφερειάρχης Αττικής με τη Λαϊκή Συσπείρωση Γιάννης Πρωτούλης και οι υποψήφιοι περιφερειακοί σύμβουλοι Δυτικού Τομέα Αττικής, Γωγώ Θεοδωροπούλου, Ελένη Καρανάσιου, Γιώργος Κρητικός, Γιώργος Στεφανάκης και Βασίλης Πετρόπουλος.

Ο υποψήφιος Περιφερειάρχης Αττικής Γιάννης Πρωτούλης, στο σύντομο χαιρετισμό του, μεταξύ άλλων, κάλεσε τους παρευρισκόμενους να στηρίξουν στις δημοτικές και περιφερειακές εκλογές τα ψηφοδέλτια της Λαϊκής Συσπείρωσης σε δήμο και περιφέρεια. Επεσήμανε την ανάγκη, να καταδικαστεί η πολιτική του «πάμε κι όπου βγει» και να το «πάμε αλλιώς», εκλέγοντας περισσότερους  κομμουνιστές – αγωνιστές δήμαρχους και περισσότερους δημοτικούς και περιφερειακούς σύμβουλους στα δημοτικά και περιφερειακά συμβούλια. Τόνισε ιδιαίτερα το μεγάλο έργο των κομμουνιστών δημάρχων στους δήμους του δυτικού τομέα Αττικής που μεταμόρφωσαν κυριολεκτικά τους δήμους, βάζοντας μπροστά τις ανάγκες του λαού και όχι τα κέρδη των λίγων.

Χαιρετισμό στην εκδήλωση απεύθυνε και η υποψήφια περιφερειακή σύμβουλος Δυτικού Τομέα Αττικής Γωγώ Θεοδωροπούλου η οποία τόνισε μεταξύ άλλων ότι : «Οι υποψήφιοι της «Λαϊκής Συσπείρωσης» είναι γνωστοί… για τη δράση τους στις γειτονιές, στους χώρους δουλειάς, στους χώρους μόρφωσης. Όσοι στις εκλογές αυτοδιαφημίζονται ως ανεξάρτητοι αποδεικνύονται εξαρτημένοι από επιχειρηματικά και πολιτικά συμφέροντα. Στηρίζουμε λαϊκή συσπείρωση, γιατί η ελπίδα είναι στην ήττα της απογοήτευσης και την ενίσχυση του ρεύματος της αμφισβήτησης και της ανατροπής. Γιατί στις όμορφες πόλεις που ονειρευόμαστε οι εργάτες και οι εργάτριες, οι άνθρωποι του μόχθου ζουν με αξιοπρέπεια και σύγχρονα δικαιώματα και όχι με 13 ώρες δουλειά την ημέρα, χωρίς ελεύθερο χρόνο, με μισθούς που τσακίζονται από την ακρίβεια και τη φοροληστεία κυβέρνησης, Περιφερειών και δήμων.»

Ομιλία στην εκδήλωση των εγκαινίων του εκλογικού περίπτερου της Λαϊκής Συσπείρωσης Αγίας Βαρβάρας πραγματοποίησε ο υποψήφιος δήμαρχος Βασίλης Γκιτάκος ο οποίος ευχαρίστησε  όλους τους παρευρισκόμενους που ανταποκρίθηκαν στην πρόσκληση και παρευρέθηκαν στα εγκαίνια του εκλογικού περιπτέρου της Λαϊκής Συσπείρωσης στο δήμο Αγίας Βαρβάρας και της Λαϊκής Συσπείρωσης περιφέρειας Αττικής.

Τόνισε ιδιαίτερα ότι : «Βρισκόμαστε σήμερα εδώ, γιατί και θέλουμε και μπορούμε, με την ψήφο του λαού της Αγίας Βαρβάρας, να είμαστε αύριο Δημοτική Αρχή!

Και αυτό το αποδεικνύει περίτρανα ότι 20 χρόνια ζήσαμε τι σημαίνει να έχεις δημοτική αρχή τη Λαϊκή Συσπείρωση με τον αγωνιστή κομμουνιστή δήμαρχο, αείμνηστο Μήτρο Σουλιμιώτη, που το έργο του παραμένει εμβληματικό και αξεπέραστο μέχρι και σήμερα, γιατί έβαλε μπροστά και πάνω από όλα τις ανάγκες του λαού της Αγίας Βαρβάρας!

Το ότι το θέλουμε και ότι το μπορούμε να είμαστε δημοτική αρχή, αποδεικνύεται όμως και στο σήμερα, με το πρωτοπόρο και ανατρεπτικό έργο, του κομμουνιστή δήμαρχου της Πάτρας, Κώστα Πελετίδη, κόντρα σε κυβέρνηση, περιφέρεια, και εργολάβους.»

Στο κλείσιμο της ομιλίας του ο υποψήφιος δήμαρχος με την Λαϊκή Συσπείρωση Αγίας Βαρβάρας, Βασίλης Γκιτάκος, κάλεσε «τους εργαζόμενους, τις νέες και τους νέους, τους αυτοαπασχολούμενους, τους άνεργους, τους απόμαχους της εργασίας αλλά αγωνιστές της ζωής, να συμπορευθούν και να στηρίξουν το ψηφοδέλτια της Λαϊκής Συσπείρωσης σε δήμο και περιφέρεια Αττικής, για να ενισχυθεί το ρεύμα αμφισβήτησης της κυρίαρχης πολιτικής, που υλοποιεί σήμερα η κυβέρνηση της ΝΔ με εξαπτέρυγα δημάρχους και περιφερειάρχες, με τη συναίνεση ΣΥΡΙΖΑ ΠΑΣΟΚ και μας μαυρίζει τη ζωή. Εμείς παράγουμε αγώνες, οι άλλοι θόρυβο και αλαζονεία. Η στήριξη των ψηφοδελτίων της ΛΑΪΚΗΣ ΣΥΣΠΕΙΡΩΣΗΣ σε Δήμο και Περιφέρεια, να είναι η πιο αμείλικτη απάντησή μας! Στις 8 Οκτώβρη να γεμίσουν ΟΛΕΣ οι κάλπες με τα κόκκινα γαρύφαλλα της «Λαϊκής Συσπείρωσης» που είναι ελπίδα και δύναμη για το λαό!!!»

Τέλος κάλεσε όλες και όλους να δώσουν δυναμικό παρών στην κεντρική προεκλογική συγκέντρωση της Λαϊκής Συσπείρωσης Αγίας Βαρβάρας που θα πραγματοποιηθεί την Τετάρτη 4 Οκτωβρίου 2023 στις 7:30 το απόγευμα στην πλατεία Θ. Κολοκοτρώνη (Πλ. Αγίας Ελεούσας).

Λαϊκή Συσπείρωση Αγίας Βαρβάρας

26/9/2023