Ο Δήμαρχος κ. Μίχος στα εγκαίνια του εκλογικού του κέντρου, ζήτησε την επανεκλογή του για τη συνέχιση του έργου του

Με την αναμενόμενη συμμετοχή κόσμου έγιναν τα εγκαίνια του εκλογικού κέντρου της παράταξης “ΑΓΙΑ ΒΑΡΒΑΡΑ – ΠΡΩΤΗ ΞΑΝΑ” του δημάρχου κ. Λάμπρου Μίχου, εχθές το βράδυ στην Ελ. Βενιζέλου.

Από νωρίς οι υποψήφιοι της παράταξης έδωσαν το παρόν τους, με φίλους, γνωστούς και ψηφοφόρους της παράταξης του κ. Μίχου, κατακλύζοντας το πεζοδρόμιο και αργότερα μέρος του οδοστρώματος της κεντρικής μας λεωφόρου.

Υπολογίζεται στην συγκέντρωση να παραβρέθηκαν περί τα 600 – 650 άτομα, χωρίς πάντως να είναι απόλυτο αυτό, διότι υπήρχαν συνεχείς μετακινήσεις και προσθαφαιρέσεις των παρευρεθέντων.

Σε κάθε περίπτωση η συγκέντρωση είχε πολύ κόσμο.

Ο Δήμαρχος κ. Λάμπρος Μίχος στην 25λέπτη ομιλία του μίλησε για το έργο που έχει επιτελεσθεί στην πόλη την τελευταία τετραετία, ζητώντας την επανεκλογή του για τη συνέχιση αυτής της προσπάθειας.

Δήλωσε υπερήφανος για ότι με τους συνεργάτες του έχουν πετύχει και θα συνεχίσουν και την επόμενη πενταετία με τους ίδιους ρυθμούς.

Στη συνέχεια έγινε παρουσίαση των υπ. Δημοτικών συμβούλων της παράταξής του, οι οποίοι απεύθυναν σύντομους χαιρετισμούς από το βήμα.

Η συγκέντρωση η οποία κράτησε περίπου δυόμιση ώρες, έκλεισε με κορναρίσματα και άναμμα καπνογόνων πυρσών, από νεαρούς συμπολίτες μας…