Επιστολή της Ένωσης Γονέων προς το Δήμο, με θέμα τη στατικότητα των σχολείων σε περίπτωση σεισμού

.

Επιστολή στη διοίκηση του δήμου έστειλε εχθές η ΕΝΩΣΗ ΣΥΛΛΟΓΩΝ ΓΟΝΕΩΝ & ΚΗΔΕΜΟΝΩΝ ΣΧΟΛΕΙΩΝ ΤΗΣ ΠΟΛΗΣ ΜΑΣ, με την οποία ζητά να πληροφορηθεί θέματα που έχουν να κάνουν με την στατικότατα των σχολείων της πόλης μας και την ανθεκτικότητα τους σε περίπτωση σεισμού.

Επίσης στην ίδια επιστολή ζητά να πληροφορηθεί σχετικά με κάποιο έργο το οποίο επρόκειτο να κατασκευαστεί στο 5ο Δημοτικό Σχολείο αλλά πιθανόν να μην πραγματοποιήθηκε, από το μακρινό 2005.

Σημειώνουμε πως τη Δευτέρα 18 Σεπτεμβρίου με πρωτοβουλία της Ένωσης έγινε συνάντηση των προεδρείων των συλλόγων γονέων και κηδεμόνων προκειμένου να μεταφερθούν σε αυτήν τα προβλήματα που υπάρχουν στα σχολεία της πόλης μας και δεν λύθηκαν την περίοδο των διακοπών, ώστε να υπάρχει σφαιρική εικόνα των προβλημάτων που τυχόν υπάρχουν σε αυτά. Στη συνάντηση όπως ενημερωθήκαμε παρέστησαν, εκτός δύο σχολείων, όλα τα υπόλοιπα.

Σήμερα εξ΄ άλλου, Πέμπτη 21 Σεπτεμβρίου, υπάρχει προγραμματισμένη συνάντηση Δήμου και Ένωσης, μετά από αίτημα της δεύτερης, προκειμένου να συζητηθούν θέματα που αφορούν τα σχολεία της πόλης μας.

Η ΕΠΙΣΤΟΛΗ ΤΗΣ ΕΝΩΣΗΣ ΠΡΟΣ ΤΟ ΔΗΜΟ