Βασίλης Γκιτάκος: “Το πουλόβερ των 300 «έργων» το ξηλώνουν μόνοι τους… Άλλο ένα «έργο» αποδεικνύεται εμπαιγμός!!!”

.
Μάθαμε από γιατρό, αντιδήμαρχο της δημοτικής αρχής για θέματα υγείας και κοινωνικής πολιτικής, ότι «με ενέργειες του δήμαρχου μας πετύχαμε την έναρξη της πλήρους επαναλειτουργίας του Νοσοκομείου «Αγία Βαρβάρα» (πρ. Λοιμωδών)».
.
Μόνο ως μνημείο ψεύδους και παραπληροφόρησης μπορεί κανείς να χαρακτηρίσει τη δήλωση του.
.
Αν τη δήλωση αυτή την είχε διατυπώσει ο οποιοσδήποτε θα μπορούσαμε και να τον δικαιολογήσουμε ότι έπεσε θύμα πλάνης.
.
Όταν όμως διατυπώνεται ανερυθρίαστα από γιατρό – αντιδήμαρχο της δημοτικής αρχής σε θέματα υγείας και κοινωνικής πολιτικής – που γνωρίζει καλά την κατάσταση, αποκτά άλλη βαρύτητα το ψέμα του και αποτελεί κατάπτυστο εμπαιγμό προς τους συμπολίτες μας, προκειμένου να αλιεύσει ψήφους.
.
Αλλά μήπως τελικά πραγματικά δεν γνωρίζει;
.
.
Γιατί στις κινητοποιήσεις τόσο για να μην κλείσει το νοσοκομείο, όσο και για την επαναλειτουργία του σε πλήρη μορφή, που τα εκλεγμένα μέλη και οι υποψήφιοι με τη «Λαϊκή Συσπείρωση» συμμετείχαν μέσα από τα συνδικάτα τους και τους μαζικού φορείς, ούτε τον αντιδήμαρχο είδαμε ποτέ αλλά ούτε και τους άλλους γιατρούς, υποψήφιους δημάρχους και δημοτικούς συμβούλους.
.
Όπως βέβαια δεν τους είδαμε όλους αυτούς και πουθενά στις κινητοποιήσεις κατά της εμπορευματοποίησης της υγείας, αλλά τελικά… αυτοί είστε!!!
.
ΔΗΜΟΣΙΑ ΚΑΙ ΔΩΡΕΑΝ ΥΓΕΙΑ ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ!
.
Βασίλης Γκιτάκος