Θέλουν οι “δήμαρχοι” να κρυφτούν…μα η χαρά δεν τους αφήνει! Οι μάσκες της «ανεξαρτησίας» ξαναέπεσαν!

.

Θέλουν οι «δήμαρχοι» να κρυφτούν…μα η χαρά δεν τους αφήνει!

Οι μάσκες της «ανεξαρτησίας» ξαναέπεσαν!

Αυτό που υποστηρίζουμε ότι η προγραμματική σύγκλιση που υπάρχει σε ΝΔ-ΣΥΡΙΖΑ-ΠΑΣΟΚ διαπερνά στους δήμους και στις περιφέρειες και μετατρέπεται σε ταύτιση, τα δημοσιεύματα μετά την επίσκεψη Χαρδαλιά στην Αγία Βαρβάρα, μας δικαιώνουν πλήρως.

Ο «ανεξάρτητος» υποψήφιος Δήμαρχος κ. Πιερρακέας μαζί με «ανεξάρτητους» υποψήφιους δημοτικούς συμβούλους έτρεξαν από τους πρώτους να υποδεχθούν τον υποψήφιο περιφερειάρχη Αττικής με το επίσημο χρίσμα της ΝΔ. Από κοντά και οι «ανεξάρτητοι» δημοτικοί σύμβουλοι του επίσης «ανεξάρτητου» υποψήφιου Δημάρχου κ. Σαρόπουλου. Για την τρίτη «ανεξάρτητη» παράταξη του κ. Μίχου δεν λέμε και πολλά γιατί θα δικαιολογηθεί και ας γελάνε και οι πέτρες, ότι είναι δημοτική αρχή και τον υποδέχθηκε θεσμικά!!!

Και ποιον έτρεξαν να υποδεχθούν όλοι μαζί; Τον κ. Χαρδαλιά που προετοιμάζεται για νέο κύκλο «επιτυχιών» αν εκλεγεί περιφερειάρχης. Να θυμίσουμε ότι διαβεβαίωνε ότι το κράτος έχει προετοιμαστεί αλλά μετά ήρθε η καμένη Εύβοια, η καμένη Βαρυμπόμπη, το καμένο Τατόι με 1,5 εκατομμύριο στρέμματα, τους 40.000 νεκρούς της πανδημίας, ως Υπουργός πολιτικής προστασίας, λανσάρισε το «112 ή αλλιώς τρεχάτε να σωθείτε», σαν υφυπουργός άμυνας υπέγραψε να στείλουμε όπλα για να σκοτώνεται κόσμος στην Ουκρανία!

Τέτοιες είναι οι περγαμηνές που εξήραν οι «ανεξάρτητοι» υποψήφιοι που κάνουν το λαό να ανατριχιάζει από φόβο για το τι μπορεί να του συμβεί! Αλλά αυτοί είστε!

Δεν είναι το μοναδικό παράδειγμα στην επικράτεια που αποδεικνύει την πολιτική σύμπλευση των τριών κομμάτων και των εξαπτέρυγών τους στους δήμους. Την είδαμε και στην Πάτρα και στην Καισαριανή, στο Περιστέρι και αλλού.

Με την επίσκεψη Χαρδαλιά στην Αγία Βαρβάρα έπεσε και το τελευταίο φύλλο συκής από την «ανεξαρτησία» και των τριών άλλων υποψήφιων δημοτικών παρατάξεων που στηρίζονται άμεσα ή έμμεσα από ΝΔ-ΣΥΡΙΖΑ-ΠΑΣΟΚ και θα εφαρμόσουν αβίαστα την αντεργατική και αντιλαϊκή πολιτική τους που γεννά θύματα, χαμένες λαϊκές περιουσίες, κατεστραμμένο φυσικό πλούτο, φτώχεια, ακρίβεια, ανεργία, τσακισμένα δικαιώματα και μαυρίζει τη ζωή μας.

Η σύμπλευσή τους να αποτελέσει κριτήριο ψήφου και ενίσχυσης της «Λαϊκής Συσπείρωσης» στο Δήμο Αγίας Βαρβάρας και στη Περιφέρεια Αττικής. Την μόνη δύναμη που στέκεται απέναντι στον ενιαίο αντιλαϊκό σχεδιασμό τους και παλεύει ως γνήσια λαϊκή αντιπολίτευση για τα πραγματικά συμφέροντα και τις ανάγκες των εργαζομένων και του λαού.

Μόνοι τους και ΟΛΟΙ μας λοιπόν και στο δήμο Αγίας Βαρβάρας, γιατί μόνο ο λαός σώζει το λαό στο δρόμο της ανατροπής! Αυτή τη φορά να το πάρουμε αλλιώς!