Η Ένωση Κρητών Αγίας Βαρβάρας “Η Μεγαλόνησος” άνοιξε τις πόρτες της μα και την αγκάλη της

.
Η Ένωση Κρητών Αγίας Βαρβάρας “Η Μεγαλόνησος” άνοιξε τις πόρτες της μα και την αγκάλη της για να υποδεχτεί ξανά τους μαθητευόμενους χορευτές της αλλά και όλους εμάς τους «εραστές» και νοσταλγούς της Κρήτης!
.
Στο κομμάτι της διδασκαλίας, δυο ικανότατοι χοροδιδάσκαλοι με βαθιά γνώση μα και με αμέριστο σεβασμό κι αγάπη προς την κρητική παράδοση ενώνουν τις δυνάμεις τους και μοιράζονται τον ενθουσιασμό τους για την διάδοση και μεταφορά του κρητικού στοιχείου.
.
Η Αθηνά Ρουσάκη, με το χαρακτηριστικό πάθος της για τον χορό, την ικανότητα αυτοσχεδιασμού αλλά και την αστείρευτη έμπνευση της συναντά τον Ηλία Λυχνάκη, έναν νέο μα δεινότατο χορευτή που τον χαρακτηρίζει το ήθος, η λεβεντιά και το χαμόγελο.
.
Μαζί τους, στην πάντα ζέστη και φιλόξενη εστία της Ένωσης Κρητών, θα βηματίσουμε ως την Κρήτη, θα εξερευνήσουμε και θα χαθούμε ευχάριστα στους χορευτικούς και μουσικούς της λαβυρίνθους, θα μυηθούμε στην παράδοση και την ιστορία της, θα γνωρίσουμε τα ήθη και τα έθιμα της, θα συνθέσουμε και θα τραγουδήσουμε μαντινάδες, θα εμπνευστούμε και θα συγκινηθούμε μέσα από τις πλούσιες και πολύπλευρες πολιτιστικές της δράσεις.
.
.
Τα μαθήματα διεξάγονται κάθε Τρίτη & Παρασκευή.
.
Με το καλό να ανταμώσουμε!
.
Θεόκλη Κοτσιφάκη