Ο ΠΥΡΗΝΑΣ ΖΕΙ – Τεράστια επιτυχία είχε το πρώτο reunion – Ευχές Λεωνίδα Νικόπουλου για τη νέα σχολική χρονιά

Τεράστια επιτυχία είχε το πρώτο reunion ενός από τα μεγαλύτερα φροντιστήρια Μ.Ε. της πόλης μας, που πραγματοποιήθηκε το Σάββατο 9 Σεπτεμβρίου στην καφετέρια: ΛΙΘΟΣ.

Μέσα σε μια συγκινητική ατμόσφαιρα παρευρέθηκαν παλιοί και νεότεροι μαθητές του ΠΥΡΗΝΑ.

Μαθητές που έδωσαν βροντερό «παρών» φέρνοντας στη μνήμη τους παλιές καλές στιγμές.

Οι ΛΕΩΝΙΔΑΣ ΝΙΚΟΠΟΥΛΟΣ και ΓΙΑΝΝΗΣ ΛΥΡΑΣ ευχαριστούν θερμά όσους προσήλθαν στη συνάντηση και όσους δεν κατάφεραν, υποσχόμενοι την καθιέρωσή της κάθε χρόνο.

Με ευκαιρία τη νέα σχολική χρονιά που ξεκινάει σήμερα ο κ. Λεωνίδας Νικόπουλος γράφει σχετικά:

Η παιδεία δεν είναι μόνο ένα από τα βασικά ανθρώπινα δικαιώματα, αλλά και όφελος όλης της κοινωνίας

Αγαπητοί μαθητές,

Με την έναρξη της νέας σχολικής χρονιάς θα ήθελα κι εγώ να σας εκφράσω τις θερμότερες ευχές μου για μια καλή, υγιή και δημιουργική περίοδο. Στο σχολείο σας, που είναι ένα δεύτερο σπίτι σας, θα γεύεστε ένα από τα βασικά ανθρώπινα δικαιώματα: την παιδεία. Θα αποκτήσετε γνώσεις κι εμπειρία, εφόδια απαραίτητα για να σας κάνουν άξιους για πρόοδο κι επιτυχία.

Στη σύγχρονη παγκοσμιοποιημένη κοινωνία, κοινωνία που κυριαρχεί η λατρεία του χρήματος κι ο καταναλωτισμός, όπου διαιωνίζονται ανισότητες και περισσεύει η επιπολαιότητα, εσείς είμαι βέβαιος ότι θα δώσετε το στίγμα μίας έντιμης ζωής κυριαρχημένης από τις υψηλές αξίες με τις οποίες θα ζυμωθείτε κατά τη διάρκεια της σχολικής σας ζωής.

Μπροστά σας ανοίγονται νέοι αγώνες που θα σας οδηγήσουν αύριο στον στίβο των πανεπιστημιακών σπουδών, στον στίβο της σταδιοδρομίας, στον στίβο της κοινωνικής ευθύνης και λειτουργίας σας ως ενεργοί πολίτες και να διακριθείτε κατακτώντας την πνευματική και ψυχική ολοκλήρωση, την επαγγελματική καταξίωση, την ευτυχία.

Θα ήθελα να ευχηθώ σε όλους σας να βρείτε τη δύναμη της ψυχής και την υπομονή να αφοσιωθείτε στα μαθήματά σας με καλή οργάνωση και μεθοδικότητα. Καλή σχολική χρονιά.

Λεωνίδας Νικόπουλος