“Αγώνα δρόμου” έκαναν εχθές Κυριακή, συνεργεία προκειμένου να ολοκληρώσουν τις εργασίες στα σχολεία της πόλης μας

Αγώνα δρόμου έκαναν εχθές Κυριακή 10 Σεπτεμβρίου, συνεργεία προκειμένου να ολοκληρώσουν τις εργασίες στα σχολεία της πόλης μας, για να είναι έτοιμα σήμερα με το πρώτο κουδούνι της νέας σχολικής χρονιάς και τον καθιερωμένο αγιασμό τους.

Σε ορισμένες περιπτώσεις εργαζόμενοι έπλεναν, σκούπιζαν, καθάριζαν τους χώρους έως αργά το απόγευμα, πριν σκοτεινιάσει, για να είναι όλα εντάξει, σήμερα το πρωί.

Δεν παραβλέπουμε τον όγκο των εργασιών που πραγματοποιήθηκε στα σχολεία της πόλης μας για την αναβάθμισή τους, το τελευταίο διάστημα, αλλά γεγονός είναι πως οι εργασίες σε ορισμένα θα συνεχιστούν και κατά τη διάρκεια λειτουργίας των σχολείων.

Τα περισσότερα σχολεία άλλαξαν όψη και οι γονείς με τα παιδιά, θα βρεθούν σε ένα ομορφότερο περιβάλλον, από εκείνο της προηγούμενης σχολικής χρονιάς.

Ελπίζουμε όσες εργασίες απομένουν, να πραγματοποιούνται εκτός ωραρίου λειτουργίας των σχολείων, με τους μαθητές και το εκπαιδευτικό προσωπικό στους χώρους.

Παρακάτω δημοσιεύουμε φωτογραφίες από σχολεία της πόλης μας, στα οποία έγιναν εργασίες και θα συνεχιστούν, έως την ολοκλήρωσή τους.