Ελισάβετ Καπελέρη – Μπενέτου: “Μαζί με τους Πολίτες, για μια καλύτερη, δίκαιη, όμορφη, φιλική Αγία Βαρβάρα!!!”

Ονομάζομαι Ελισάβετ Καπελέρη – Μπενέτου, σύζυγος του οικονομολόγου Γιάννη Καπελέρη από τον Άγιο Ιωάννη Μονεμβασιάς, με τον οποίο έχουμε δύο γιούς, τον Γιώργο (οικονομοτεχνικό σύμβουλο επιχειρήσεων) και τον Γιάννη (ηθοποιό και οικονομολόγο), καθώς κι ένα εγγόνι.

Με καταγωγή από την Κρήτη, γεννήθηκα στην Αθήνα, μεγάλωσα και ζω μέχρι σήμερα στην Αγία Βαρβάρα.

Ο πατέρας μου Ιωάννης Μπενέτος, από τον Άγιο Θωμά Ηρακλείου Κρήτης, διατηρούσε επί πολλά χρόνια κατάστημα κοσμημάτων στην πόλη μας. Οι γονείς μου, ο θείος μου Μανώλης Μπενέτος (λυράρης) αλλά και όλη η οικογένειά μου, ήταν από τα ιδρυτικά μέλη της Ένωσης Κρητών Αγίας Βαρβάρας, ιδιότητα που διατηρούμε μέχρι σήμερα.

Μόλις τελείωσα το Γενικό Λύκειο, σπούδασα λογιστικά και ακολούθως είχα την τύχη να εργαστώ στον Δήμο Αγίας Βαρβάρας, επί δημαρχίας ενός υπέροχου ανθρώπου και πολιτικού, του Μήτρου Σουλιμιώτη. Ακολούθως, εργάστηκα για πολλά χρόνια στο διαδημοτικό ραδιόφωνο δυτικής Αττικής “Δίαυλος 10”, πλάι σε καταπληκτικούς δημοσιογράφους. Έχω διατελέσει γενική γραμματέας του Δημοκρατικού Συλλόγου Γυναικών Αγίας Βαρβαρας (μέλος ΟΓΕ).

Το ενδιαφέρον μου για τα κοινά και η αγάπη μου για την Αγία Βαρβάρα, είναι συνεχή και διαχρονικά, παρακολουθώντας καθημερινά τις εξελίξεις. Βεβαίως, πάντα πρώτη μου προτεραιότητα ήταν είναι και θα είναι η οικογένεια! Σήμερα, που τα παιδιά μου πια με έχουν λιγότερη ανάγκη, τάσσομαι στο πλευρό του επί μακρόν φίλου κι άξιου επιστήμονα Κωστή Σαρόπουλου, Μαζί με τους Πολίτες, για μια καλύτερη, δίκαιη, όμορφη, φιλική Αγία Βαρβάρα!!!