Σύλλογος Γονέων 1ου ΓΕΛ Αγίας Βαρβάρας: “Καλή αρχή με δύναμη, αισιοδοξία, χαμόγελο και ενθουσιασμό!”

Αγιασμός κι επάνοδος ☺️
.
Να που ήρθε ο Σεπτέμβρης… ο μήνας ο ρομαντικός, ο νοσταλγικός, ο μελαγχολικός…ο μήνας ο αντιφατικός που τον βαραίνει η αναπόληση και οι φρέσκιες αναμνήσεις μα ταυτόχρονα σηματοδοτεί την επιστροφή, την ανασυγκρότηση, τη επανεκκίνηση κάθε είδους.. Για πολλούς, άλλωστε, λογίζεται ως η αρχή του χρόνου.
.
Για τους μαθητές, γονείς και εκπαιδευτικούς θεωρείται ο μήνας που σηματοδοτεί την μεγάλη επάνοδο στην σχολική καθημερινότητα, την δύσκολη μα γλυκιά ρουτίνα μας! Προετοιμαζόμαστε, ανασκουμπωνόμαστε με αγωνία μα και προσμονή να ανταμώσουμε, να αγκαλιαστούμε, να διηγηθούμε τις καλοκαιρινές μας περιπέτειες… και έτσι ανανεωμένοι όπως είμαστε και με την καλοκαιρινή διάθεση να επιμένει για λίγο ακόμη, να συνεχίσουμε το κοινό μας ταξίδι, να βουτήξουμε σε νέες εμπειρίες, να δημιουργήσουμε αντάμα νέες μνήμες και θύμησες μαζι με τα παιδιά μας!
.
Το νέο μας ραντεβού ορίζεται την Δευτέρα 11 Σεπτεμβρίου 2023 στο σχολείο της καρδιάς μας, όπου και θα πραγματοποιηθεί ο καθιερωμένος αγιασμός για μαθητές και εκπαιδευτικούς στις 9.40 π.μ.
.
Φυσικά, οι μαθητές μας δεν ξεχνούν την ημέρα του αγιασμού να φέρουν μαζι τους την ταλαίπωρη πλην όμως αγαπημένη σχολική τσάντα τους για να παραλάβουν τα νέα τους βιβλία !
.
Καλή αρχή με δύναμη, αισιοδοξία, χαμόγελο και ενθουσιασμό!
.