ΕΠΙΣΚΕΨΗ ΜΑΘΗΤΩΝ ΣΤΟΝ ΔΗΜΑΡΧΟ

Μαθητές του 4ου Δημοτικού Σχολείου Αγίας Βαρβάρας επισκέφτηκαν το Δήμαρχο Γιώργο Καπλάνη, περνώντας τον από –καλοδεχούμενη- «ανάκριση»

Μία διαφορετική από τις συνηθισμένες συνάντηση είχε πρόσφατα ο Δήμαρχος Αγίας Βαρβάρας Γιώργος Καπλάνης. Μαθητές του 4ου Δημοτικού Σχολείου της πόλης μας πραγματοποίησαν επίσκεψη  στο χώρο του Δημαρχείου, το οποίο γέμισε με παιδικές φωνές και χαρούμενα γέλια, σε μία καθόλα ευπρόσδεκτη αλλαγή στην καθημερινότητα!

Ο Δήμαρχος δέχτηκε τα παιδιά στο γραφείο του, όπου τους παραχώρησε συνέντευξη. Οι μικροί μας φίλοι έδειξαν ότι διαθέτουν το «μικρόβιο» του δημοσιογράφου θέτοντας καίρια ερωτήματα στο Δήμαρχο. Άλλωστε, όπως λέει και το γνωστό τραγούδι «Πώς να κρυφτείς απ’ τα παιδιά, έτσι κι αλλιώς τα ξέρουν όλα»!

Στη συνέχεια ξεναγήθηκαν τα παιδιά στο Δημαρχείο, με την επίσκεψη στην αίθουσα των συνεδριάσεων του Δημοτικού Συμβουλίου να είναι αυτή που κέντρισε περισσότερο το ενδιαφέρον των μαθητών. Από πλευράς Δημοτικής Αρχής μία ευχή: να μας ξανάρθετε παιδιά και γρήγορα!

Γραφείο Τύπου Δήμου Αγίας Βαρβάρας