Σταυρούλα Κωστολιά: “Ήρθε η ώρα να ξεριζώσουμε τον καθεστωτισμό”

.
Ονομάζομαι Σταυρούλα Κωστολιά. Γεννήθηκα, μεγάλωσα και ζω στην Αγία Βαρβάρα. Είμαι παντρεμένη με τον Κωνσταντίνο Μποζινάκη και έχουμε αποκτήσει δυο κόρες, φοιτήτριες, πια, στο Γεωπονικό Πανεπιστήμιο Αθηνών και στο Πανεπιστήμιο Πειραιά.
.
Έχω αποφοιτήσει από τη σχολή ΣΒΙΕ ως βοηθός ιατρικών εργαστηρίων (παρασκευάστρια) και από το 5ο νυχτερινό ΕΠΑΛ Αθηνών, ως βοηθός βρεφονηπιοκόμων.
.
Εργάστηκα στον ιδιωτικό τομέα και, από το 2009 έως σήμερα, εργάζομαι με σύμβαση ορισμένου χρόνου στο δήμο Αγίας Βαρβάρας, ως υπάλληλος καθαριότητας των δημοτικών παιδικών σταθμών.
.
Ως εργαζόμενη γυναίκα και μητέρα, με ενεργή συμμετοχή στα κοινά, έζησα και ζω την υποβάθμιση της Δυτικής Αττικής, κοινωνικά και περιβαλλοντικά: Πόλεις χωρίς υποδομές, έργα επιφανειακά και δράσεις για το θεαθήναι. Καθεστωτικές συμπεριφορές των αιρετών, ρατσισμός, αυταρχισμός και φίμωση κάθε δημοκρατικής φωνής.
.
Η κατάσταση αυτή είναι και ο λόγος που αποφάσισα να δεχτώ την πρόσκληση του Γιώργου Ιωακειμίδη, νυν δήμαρχου Νικαίας- Άγιος Ιωάννης Ρεντη, να συμμετέχω στο ψηφοδέλτιο ΑΤΤΙΚΟΣ ΚΥΚΛΟΣ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑΣ ΚΑΙ ΕΜΠΙΣΤΟΣΥΝΗΣ για την περιφέρεια Αττικής.
.
Θα στηρίξω με όλες μου τις δυνάμεις τον αγώνα για την ανατροπή στις περιφερειακές εκλογές, τασσόμενη στο πλευρό ενός ανθρώπου αγωνιστή και δημοκράτη, που μάχεται χρόνια στην αυτοδιοίκηση με σεβασμό στον πολίτη.
.
Ήρθε η ώρα να ξεριζώσουμε τον καθεστωτισμό. Ήρθε η ώρα οι πολίτες, γυναίκες και άντρες, της Αττικής να έχουν τον πρώτο λόγο για τη βελτίωση των συνθηκών της ζωής τους.
.
Μόνο με την νίκη του Γιώργου Ιωακειμίδη στην περιφέρεια Αττικής μπορεί να γεννηθεί η ελπίδα για το καλύτερο αύριο των πολλών.
.
.
.