31 Αυγούστου ώρα 23:59, λήγει η προθεσμία υποβολής των συνδυασμών που θα πάρουν μέρος στις εκλογές της 8ης Οκτωβρίου

.

Τη Δευτέρα 28 Αυγούστου ο δήμαρχος της πόλης μας κ. Μίχος, ανακοίνωσε τον συνδυασμό του για τις εκλογές της 8ης Οκτωβρίου. Τρεις ημέρες πριν την εκπνοή της προθεσμίας της επίσημης και οριστικής υποβολής του.

Η ανακοίνωση βεβαίως δεν σημαίνει πως δεν υπάρχει η δυνατότητα να υπάρξουν αλλαγές σε αυτόν, με άλλο πρόσωπο ή πρόσωπα, που την τελευταία στιγμή κριθούν πως μπορούν να συμπεριληφθούν σε αυτόν.

Οι υπόλοιπες τρεις παρατάξεις, χωρίς να σημαίνει πως δεν έχουν ολοκληρώσει τους συνδυασμούς τους, προβλέπεται να τους ανακοινώσουν στις 31 Αυγούστου.

Σύμφωνα με πληροφορίες μας, υπάρχουν ακόμα εκκρεμότητες και αναμενόμενα τελικά ΟΚ, από συμπολίτες μας προς όλους τους συνδυασμούς, οι οποίοι θα οριστικοποιηθούν λίγες ώρες ή και λεπτά πριν την υποβολή τους.

ΟΙ ΣΥΝΔΥΑΣΜΟΙ ΓΙΑ ΤΙΣ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚΕΣ ΕΚΛΟΓΕΣ

Την 31η Αυγούστου λήγει επίσης η προθεσμία υποβολής των συνδυασμών των Περιφερειακών εκλογών.

Για την πόλη μας έχει ιδιαίτερο φυσικά ενδιαφέρον αφού ακόμα δεν υπάρχει “πράσινο” φως για τη συμμετοχή του Αντιπεριφερειάρχη κ. Ανδρέα Λεωτσάκου με την παράταξη του Νίκου Χαρδαλιά.

Αντιθέτως έχουν γνωστοποιηθεί τα ονόματα δύο συμπολιτισσών μας.

Πρόκειται για τις κ.κ. Μαριάννα Τουμαζάτου, π. Αντιδήμαρχο της πόλης μας και  Βαρβάρα Ψυχούλα – Κοντογιάννη.

.

ΚΑΙ Η ΣΤΑΥΡΟΥΛΑ ΚΩΣΤΟΛΙΑ ΥΠΟΨΗΦΙΑ ΣΤΙΣ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚΕΣ ΕΚΛΟΓΕΣ

Μία ακόμα γνωστή για τους αγώνες και τα δημοκρατικά της πιστεύω, συμπολίτισσά μας,  με εμπειρία στη λειτουργία της τοπικής αυτοδιοίκησης, είναι η επί πολλά χρόνια εργαζόμενη στο δήμο μας κ. Σταυρούλα Κωστολιά, υποψήφια στις επερχόμενες Περιφερειακές εκλογές, με την παράταξη του Γιώργου Ιωακειμίδη.

Πιθανόν να υπάρχουν κι άλλοι συμπολίτες – τισσες, οι οποίοι θα πάρουν μέρος στις Περιφερειακές εκλογές, αλλά έως τώρα δεν μας έχουν γνωστοποιηθεί.