Ιωάννα Σεμπέπου: “Συμμετέχω για να βοηθήσω στην βελτίωση της ποιότητας ζωής στην πόλη μας, ιδιαίτερα στον τομέα της υγείας”

.

Ιωάννα Σεμπέπου Γεννήθηκε στην Αθήνα και μεγάλωσε στην Αγία Βαρβάρα. Σπούδασε Οδοντιατρική στο Πανεπιστήμιο Θεσσαλονίκης, απ´ όπου αποφοίτησε το 1992.

Συνέχισε με Μεταπτυχιακές σπουδές στην Γαλλία (Πανεπιστήμια Paris 5 και Paris 7) το διάστημα 1992-1996. Το 2006 πήρε το Διδακτορικό της στο Πανεπιστήμιο Θεσσαλονίκης.

Από το 2000 εξασκεί το Οδοντιατρικό επάγγελμα στην Αγία Βαρβάρα. Διατέλεσε εξωτερικός συνεργάτης στο τμήμα Γναθοχειρουργικής του Ιπποκράτειου Νοσοκομείου της Αθήνας (1998-2019). Διατέλεσε Εργαστηριακός Συνεργάτης, στο Τμήμα Οδοντικής Τεχνολογίας του Τ.Ε.Ι. Αθήνας (1996-2018). Από το 2019, είναι Λέκτορας στο Τμήμα Βιοϊατρικών Επιστημών του Πανεπιστήμιου Δυτικής Αττικής, στον Τομέα Οδοντικής Τεχνολογίας.

Συμμετέχω ως υποψήφια δημοτική σύμβουλος με την παράταξη «ΜΑΖΙ ΜΕ ΤΟΥΣ ΠΟΛΙΤΕΣ» του Κωνσταντίνου Σαρόπουλου, που ξέρει να ακούει και να συζητά με τους δημότες, για να βοηθήσω στην βελτίωση της ποιότητας ζωής στην πόλη μας, ιδιαίτερα στον τομέα της υγείας.