Βασιλική Παπαδάκη: “Νιώθω την υποχρέωση να παλέψω για την πόλη που γεννήθηκα και μεγάλωσα”

.

Ονομάζομαι Βασιλική Παπαδάκη και είμαι 58 ετων.

Είμαι γέννημα θρέμα της Αγ. Βαρβάρας. Τελείωσα το Γενικό Λύκειο και σπούδασα στα ΙΕΚ Ξυνή ως Βοηθός Πολιτικού Μηχανικού – Αρχιτέκτονα.

Από πολύ νωρίς με κέρδισε όμως το εμπόριο όπου και δραστηριοποιούμαι, εδώ και πάνω από 3 δεκαετίες. Ξεκίνησα μία περίοδο, όπου οι γυναίκες ήταν λίγες στον ελεύθερο επιχειρηματικό κλάδο και γι’ αυτό αναγκάστηκα εξ αρχής να αγωνιστώ σκληρά, προκειμένου αφενός να αυτοβελτιωθώ και αφετέρου να κατοχυρώσω τη θέση μου, στο χώρο του χονδρικού και του λιανικού εμπορίου.

Γι’ αυτό και πλέον δηλώνω υπεύθυνα, πως γνωρίζω πολύ καλά τις ανάγκες της πόλης μας, προκειμένου να αναπτυχθεί στο μέγιστο δυνατό η τοπική αγορά της και να αποτελέσει εφαλτήριο για τη συνολική ανάπτυξη της πόλης μας και να γίνει συγχρόνως, πόλος έλξης επισκεπτών και από τους όμορους ή και κοντινούς Δήμους.

Είμαι πάντοτε ενεργή στα κοινωνικά δρώμενα, με ξεκάθαρες απόψεις ουσίας και ανοιχτών οριζόντων καθώς επίσης και γνωστή στους συμπολίτες μας για τη φιλοζωική μου δράση. Νιώθω την υποχρέωση να παλέψω για την πόλη που γεννήθηκα και μεγάλωσα και γι’αυτό το λόγο αποφάσισα μετά από την ιδιαίτερα τιμητική προς το πρόσωπο μου πρόσκληση του κ. Σαρόπουλου, να συμμετέχω κι εγώ σε αυτήν την εκλογική διαδικασία με τον συνδυασμό Μαζι με τους Πολίτες για τους πολίτες της Αγ. Βαρβάρας.