Ο Κωνσταντίνος Σαρόπουλος απαντά: “Ο κ. Γκιτάκος τα βάζει με όλους και όλα”

 

Άμεση είναι η απάντηση του υπ. Δημάρχου της πόλης μας και επικεφαλής της παράταξης “ΜΑΖΙ ΜΕ ΤΟΥΣ ΠΟΛΙΤΕΣ” Κωνσταντίνου Σαρόπουλου, στο σχόλιο του υπ. Δημάρχου της πόλης μας κ. Βασίλη Γκιτάκου, το οποίο δημοσιεύσαμε νωρίτερα το πρωί.

Η απάντηση του κ. Σαρόπουλου, έχει ως εξής:

Ο αγαπητός κ. Γκιτάκος υποψήφιος με τη Λαϊκή Συσπείρωση κάνει δηλώσεις επιτιμώντας υποψήφιους και παρατάξεις παρασυρμένος από τη μεγάλη νίκη του ΚΚΕ στις εθνικές εκλογές.

Ποιος δεν θυμάται άλλωστε τα κορναρίσματα και τις ιαχές νίκης της αυτοκινητοπομπής μελών του ΚΚΕ, που παρέλασε στην Ελευθερίου Βενιζέλου το βράδυ των εκλογών. Υπενθυμίζω πως κυβέρνηση βγήκε η ΝΔ και οι ακροδεξιοί σχηματισμοί πήραν πάνω από 10%.

Δεν διστάζει να αναλύει και να προβαίνει σε χαρακτηρισμούς υπό την επήρεια της μοναδικής αλήθειας του ΚΚΕ.

Όχι κ. Γκιτάκο, δεν μπορείτε να τα βάζετε με τους συνδυασμούς των δημοτικών παρατάξεων και μάλιστα με ορισμένους ανθρώπους που έχουν χρόνια πολιτική παρουσία και συνεχίζουν να επιμένουν να οραματίζονται μια καλύτερη πόλη και κυρίως συνεχίζουν να θέλουν να συμβάλλουν σε αυτό εντάσσοντας τον εαυτό τους σε κάποια από τις υπάρχουσες δημοτικές παρατάξεις.

Μη βάζετε ταμπέλες σε παρατάξεις και ανθρώπους, δεν σκέφτονται όλοι όπως το ΚΚΕ, που θέλει να δείχνει τις κομματικές του δυνάμεις σε κάθε εκλογική διαδικασία. Οι επερχόμενες εκλογές αφορούν την πόλη και τους κατοίκους της. Δεν θα μετρήσουμε τα κουκιά των κομμάτων. Αυτά μετρήθηκαν τον Ιούνιο. Συμμετέχουμε για να συνδράμουμε στο καλό της πόλης.

Ο κ. Γκιτάκος καταφέρεται ενάντια σε παρατάξεις και χαρακτηρίζει ανθρώπους βάσει της κομματικής τους ταυτότητας, της σημερινής ή εκείνης του παρελθόντος. Γιατί, εσείς κ. Γκιτάκο γεννηθήκατε ΚΚΕ; Μα όλοι ψηφίζουν κάποιο κόμμα, αυτό που τους εκφράζει περισσότερο. Σήμερα αυτό, μεθαύριο εκείνο. Άλλωστε δεν αλλάζουν απόψεις μόνον οι ψηφοφόροι και τα ίδια τα κόμματα μετακινούνται από τις θέσεις τους.

Μην παραπλανάτε, λοιπόν, τους πολίτες, χάριν του κομματικού σας καθήκοντος, γιατί η αλήθεια είναι ότι κανένα κόμμα μέχρι σήμερα στην Αγία Βαρβάρα δεν έχει δώσει στήριξη σε κανέναν συνδυασμό, εκτός από του δικού σας.

Όσο και να θέλετε να θολώσετε το τοπίο, η πολυσυλλεκτική μας παράταξη κοιτάζει μόνο μπροστά. Έχουμε παρουσιάσει ήδη το πρόγραμμά μας, και ανεξαρτήτως της πολιτικής ταυτότητας των υποψήφιων συμβούλων, των μελών της παράταξης και των φίλων και ψηφοφόρων της θα δουλέψουμε βάσει αυτού για μια καλύτερη Αγία Βαρβάρα.

Κωνσταντίνος Σαρόπουλος

Υποψήφιος δήμαρχος Αγίας Βαρβάρας”