Ιδρύθηκε Γραφείο Πολεοδομίας στο δήμο μας, αλλά ακόμα υπολειτουργεί…

Όπως γράφαμε από τις αρχές Μαΐου, με τη θετική απάντηση της Αποκεντρωμένης Αυτοδιοίκησης σε αίτημα του δήμου μας, ιδρύθηκε Πολεοδομία στο δήμο μας.

Η απόφαση δημοσιεύτηκε στο ΦΕΚ της Τετάρτης 3 Μαΐου και πλέον δεν απομένει από το να το κάνει πράξη ο δήμος, με τη πλήρη λειτουργίας της.

Η ίδρυση Πολεοδομίας στην πόλη μας είναι πολύ σημαντικός παράγοντας εξυπηρέτησης των συμπολιτών μας, σε θέματα που έχουν να κάνουν με άδειες ανέγερσης οικοδομών, επισκευών, κατεδαφίσεων και όσων άλλων εργασιών απαιτείται άδεια.

Έως τώρα η ΠΟΛΕΟΔΟΜΙΑ ΑΙΓΑΛΕΩ εξυπηρετούσε το δήμο μας, με ακόμα άλλους επτά και η καθυστέρηση που συνέβαινε, ήταν σημαντική.

Βεβαίως γράφαμε από τότε, πως θα χρειαζόταν κάποιος χρόνος για να λειτουργήσει αποτελεσματικά με τα τρία άτομα που διαθέτει, ενώ οι εργαζόμενοι σε αυτήν θα παρακολουθήσουν σεμινάρια και άλλες βοηθητικές πηγές για την πλήρη κατάρτησή τους, όμως αυτό το διάστημα υπάρχει σχετικό πρόβλημα με εργασίες που θέλουν να πράξουν συμπολίτες μας και εκ των πραγμάτων καθυστερούν, όπως πληροφορηθήκαμε.

Βεβαιώσεις για τη ΔΕΗ ή την ΕΥΔΑΠ δίνονται από το δήμο όπως μας ενημέρωσαν, αλλά για κατασκευές, επισκευές κ. ά. οικοδομικές εργασίες υπάρχει θέμα.

Μάλιστα όπως μας είπαν, η πολεοδομία στο Αιγάλεω δεν μπορεί να μας εξυπηρετήσει πλέον αφού έχουμε δικό μας πολεοδομικό γραφείο και υπάρχει αυτή η κατάσταση.

Ελπίζουμε πως σύντομα το πολεοδομικό γραφείο στο δήμο μας, θα λειτουργήσει κανονικά και θα αρχίσει να εξυπηρετεί τους συμπολίτες μας σε θέματα της αρμοδιότητάς του.