Σχολικό πρωτάθλημα beach voley – Το 4ο Δημοτικό νικητής – Νάτοι, νάτοι οι Πρωταθλητές…

Στο Σχολικό πρωτάθλημα beach voley, το οποίο διεξήχθη εχθές το πρωί στο γήπεδο της πόλης μας συμμετείχαν περί τους 50 μαθητές και μαθήτριες από τα δημοτικά σχολεία της πόλης μας.

Οι μαθητές ενθουσιώδεις έπαιξαν το άθλημα που αγαπάνε και προσπάθησαν για τη νίκη, δείχνοντας την όρεξη τους και την αγάπη τους για το beach volley.

Νικήτρια ομάδα αναδείχτηκε αυτή του 4ου Δημοτικού Σχολείου η οποία στον τελικό κέρδισε με σετ 2 – 1, εκείνη του 5ου δημοτικού και κατέκτησε το κύπελλο, το οποίο ήδη κοσμεί την τροπαιοθήκη του σχολείου τους και το παρέλαβαν από το δήμαρχο κ. Μίχο.

Στις υπόλοιπες ομάδες δόθηκαν έπαινοι για τη συμμετοχή τους.

Δυστυχώς αναγκαζόμαστε να καλύψουμε τα προσωπάκια των πρωταθλητών, λόγω προσωπικών δεδομένων, με αποτέλεσμα να μη φαίνονται πόσο λαμπερά, όμορφα και χαρούμενα είναι.

Η νίκη της ομάδας του 4ου, παίρνει ιδιαίτερη αξία, αν αναλογιστεί κανένας, πως λίγες ώρες νωρίτερα οι αθλητές του ξεφάντωναν, στη σχολική γιορτή του σχολείου τους για τους απόφοιτους του και ήταν ξενύχτηδες

Η οργάνωση με καλή προσπάθεια να είναι ικανοποιητική, σκόνταψε στον καυτό πρωινό ήλιο, ο οποίος ταλαιπώρησε μικρούς και μεγάλους.

Οι επίσημοι και όσοι συμπολίτες μας, περί τους 30, βρέθηκαν στον χώρο στριμώχτηκαν σε μια γωνιά της εξέδρας προκειμένου να έχουν έστω και για λίγο τη σκιά ενός δένδρου.

Κατά την ταπεινή μας άποψη η διοργάνωση έπρεπε να γίνει το απόγευμα προς το βραδάκι, το γήπεδο διαθέτει προβολείς και όλοι αθλητές και θεατές θα γλύτωναν από τον ήλιο και τη ζέστη.

Η σημαντικότερη όμως παράληψη στη διοργάνωση ήταν η απουσία ασθενοφόρου στον χώρο.

Μπορεί να υπήρχαν εθελοντές διασώστες και όργανα πρώτων βοηθειών, αλλά μονάδα του ΕΚΑΒ η οποία συνήθως με δυσκολία ανταποκρίνεται σε σύντομο χρόνο, δεν υπήρχε, για μεταφορά κάποιου σοβαρού περιστατικού.

Σχολικό πρωτάθλημα με τη συμμετοχή 50 παιδιών, 7 – 11 ετών, μέσα στον ήλιο και δεν υπήρξε παρουσία ασθενοφόρου!!!

Ήταν όμως το πυροσβεστικό του δήμου εκεί…

Σήμερα το πρωί στο γήπεδο στα Ριμινίτικα θα διεξαχθεί το αντίστοιχο πρωτάθλημα ποδοσφαίρου, προλαβαίνει ο δήμος να φροντίσει να υπάρχει μονάδα του ΕΚΑΒ στον χώρο;;;