Κ.Ο.Α.Β. ΚΚΕ: “Με μαχητική αισιοδοξία η συγκέντρωση του ΚΚΕ στην Αγία Βαρβάρα”


Με μαχητική αισιοδοξία η συγκέντρωση του ΚΚΕ στην Αγία Βαρβάρα

Μαζική συγκέντρωση πραγματοποίησε το Σάββατο 27 Μάη η Κ.Ο. Αγίας Βαρβάρας του ΚΚΕ στο Κέντρο Λόγου και Τέχνης, με ομιλητή τον Θέμη Γκιώνη, μέλος του ΠΓ της ΚΕ του ΚΚΕ.

Ο Θ. Γκιώνης,  αναφέρθηκε στην ανάγκη ακόμα πιο μαχητικά στις γειτονιές και τους χώρους δουλειάς στην Αγία Βαρβάρα, να φτάσει ακόμα πιο ψηλά το ΚΚΕ, γιατί είναι το μοναδικό Κόμμα που θα είναι λαϊκή αντιπολίτευση την επόμενη μέρα, στην αντιλαϊκή επίθεση που έρχεται για τον λαό και την νεολαία.

Ο ομιλητής κάλεσε τους παρευρισκόμενους να μπουν όλοι στην μάχη για να μην χαθεί ούτε λεπτό στην προσπάθειά ώστε να αυξηθεί η δύναμη του ΚΚΕ. Επίσης έκανε κάλεσμα σε όσους, ενώ το σκέφτονταν, δεν έκαναν το βήμα να ενισχύσουν το ΚΚΕ, τώρα είναι η ώρα να ρίξουν τα «κόκκινα»  ψηφοδέλτια  στην κάλπη, γιατί το ΚΚΕ είναι η μοναδική λύση μεσα και έξω από τη Βουλή, για την υπεράσπιση των εργατικών – λαϊκών συμφερόντων.

Ακολούθησε συζήτηση, ενώ η συγκέντρωση έκλεισε με ένα μικρό γλέντι , με αισιοδοξία και συντροφικότητα, όπως μόνο το ΚΚΕ ξέρει να διοργανώνει.

Αξίζει να σημειωθεί ότι στην συγκέντρωση παρευρέθηκαν κάτοικοι της Αγίας Βαρβάρας που το επόμενο διάστημα κινδυνεύουν να χάσουν τα σπίτια τους σε πλειστηριασμούς, οι οποίοι συγκρότησαν επιτροπή αγώνα.

Στην εκδήλωση παρευρέθηκαν οι υποψήφιοι με το ΚΚΕ στο Δυτικό Τομέα Ελένη Καρανάσιου και Νίκος Καραγιάννης και ο υποψήφιος με το ΚΚΕ στην Α’ Πειραιά και υποψήφιος δήμαρχος Αγίας Βαρβάρας, Βασίλης Γκιτάκος.

Κ.Ο. Αγίας Βαρβάρας του ΚΚΕ