Ο δήμος δεν κατονομάζει ποιες είναι οι ΕΠΤΑ παιδικές χαρές που πιστοποιήθηκαν…

Γράφαμε εχθές σχετικά με ανάρτηση του δημάρχου κ. Μίχου που αφορούσε τις παιδικές χαρές και όπως αναφέραμε αντί να ενημερώνει, μπερδεύει.

Στην ανάρτησή του ο δήμαρχος δημοσίευσε ένα έγγραφο πιστοποίησης της παιδικής χαράς στην οδό ΕΡΕΧΘΕΙΟΥ, του 2022, αλλά δημοσίευσε  φωτογραφία της παιδικής χαράς που βρίσκεται στην πλατεία Μακρυγιάννη και στην οποία υπάρχουν προβλήματα και θέματα που πρέπει να επισκευαστούν σε αυτήν.

Άγνωστο γιατί έκανε αυτή τη δημοσίευση ο δήμαρχος  χρησιμοποιώντας τις συγκεκριμένες φωτογραφίες.

Τι σχέση έχει η πιστοποίηση της παιδικής χαράς της οδού Ερεχθείου, του 2022, με την παιδική χαρά της πλατείας Μακρυγιάννη;;;

Πάντως ξεκίνησε και το μοίρασμα του νέου ενημερωτικού δελτίου του δήμου, στο οποίο υπάρχει το ίδιο πιστοποιητικό του 2022, ενώ στο άρθρο που φιλοξενεί αναφέρει, πως ήδη ΕΠΤΑ παιδικές χαρές έχουν πάρει πιστοποίηση και ακολουθούν άλλες τόσες, αλλά αντί να δημοσιεύει κάποια πιστοποίηση από αυτές τις επτά, δημοσιεύει εκείνη του 2022!!!

Επίσης δεν κατονομάζει ποιες είναι οι ΕΠΤΑ παιδικές χαρές που πιστοποιήθηκαν και οι άλλες επτά που ολοκληρώνεται η επισκευή τους, αλλά το αφήνει αναπάντητο.

Ο τρόπος πληροφόρησης που έχει επιλέξει ο δήμαρχος και στις δύο περιπτώσεις δεν είναι καθόλου διαφωτιστικός και δεν βοηθάει στην ενημέρωση του κόσμου, το αντίθετο μάλιστα…