Ανάρτηση του κ. Μίχου για τις παιδικές χαρές, μπερδεύει αντί να ενημερώνει…

Το τελευταίο διάστημα ένα ζήτημα που κρατάει υψηλά το ενδιαφέρον του κόσμου, είναι το θέμα των παιδικών χαρών στην πόλη μας, από τις οποίες πολλές είναι κλειστές επί μήνες, λόγω επιθεώρησης, επισκευών και πιστοποίησης καταλληλότητας, σύμφωνα με το δήμο.

Στο τελευταίο μάλιστα φύλλο του ΕΝΗΜΕΡΩΤΙΚΟΥ ΔΕΛΤΙΟΥ του δήμου (13 Μαΐου) γίνεται αναφορά σε αυτές, με τίτλο “ΑΝΟΙΓΟΥΝ 14 ΠΑΙΔΙΚΕΣ ΧΑΡΕΣ”.

Εχθές Σάββατο 27 Μαΐου, δύο εβδομάδες μετά την έκδοση και κυκλοφορία της έκδοσης του δήμου, ο δήμαρχος κ. Λάμπρος Μίχος έκανε ανάρτηση στην ιστοσελίδα του που αφορά τις παιδικές χαρές, η οποία περισσότερο μπερδεύει παρά ενημερώνει.

Η ανάρτησή του συνοδεύεται και από φωτογραφίες:

Στην ανάρτηση υπάρχει το σήμα που πρέπει να έχουν οι πιστοποιημένες παιδικές χαρές.

Υπάρχει μια πιστοποίηση της παιδικής χαράς στην οδό Ερεχθείου, του Σεπτεμβρίου του 2022 και τέλος

Υπάρχει φωτογραφία της παιδικής χαράς στην πλατεία Μακρυγιάννη, η οποία ενώ δεν είναι πιστοποιημένη, ούτε καν επισκευασμένη, είναι ανοικτή με πολλές παγίδες στον χώρο και παρόλα αυτά, εμφανίζεται στην ανάρτηση.

Τώρα τι σχέση έχει η παιδική χαρά της οδού ΕΡΕΧΘΕΙΟΥ με πιστοποίηση του 2022, με την παιδική χαρά η οποία βρίσκεται στην πλατεία Μακρυγιάννη, η οποία όχι μόνο ΔΕΝ είναι πιστοποιημένη ΑΛΛΑ και με παγίδες για τα παιδιά, ας μας το εξηγήσει κάποιος που γνωρίζει το θέμα.

Η πρόταση που έχουμε κάνει πάντως στο δήμο να δημοσιεύσει στο επόμενο φύλλο του ενημερωτικού δελτίου, την λίστα των  ΠΙΣΤΟΠΟΙΗΜΕΝΩΝ παιδικών χαρών της πόλης μας και των 14 ακόμα που που ΑΝΟΙΓΟΥΝ, ισχύει…

ΤΟ ΔΗΜΟΣΙΕΥΜΑ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ