Η Τ.Ο. του ΠΑΣΟΚ – ΚΙΝΑΛ Αγίας Βαρβάρας πραγματοποίησε μουσική εκδήλωση

Το Σάββατο το βράδυ 6 Μαΐου, η Δ.Ο. του ΠΑΣΟΚ – ΚΙΝΑΛ Αγίας Βαρβάρας πραγματοποίησε μουσική εκδήλωση στο δημοτικό αναψυκτήριο “ΣΥΝΤΡΙΒΑΝΙ”.

Στην εκδήλωση παραβρέθηκαν Βουλευτές και υπ. Βουλευτές, φίλοι και μέλη του κινήματος.

Εξαιρετική ήταν η παρουσία του Σώζου Λυμπερόπουλου, ο οποίος τραγούδησε από Θεοδωράκη, Λοΐζο, Κουγιουμτζή, Σπανό, Ξαρχάκο, Μαρκόπουλο μέχρι Τσιτσάνη, Βαμβακάρη, Παπαϊωάννου, αλλά και Βαρδή, Κατσιμιχαίους, Μάλαμα, Μαχαιρίτσα κόκ.

Ο Γραμματέας της Δ.Ο. Άρης Αναγνωστόπουλος σε ανάρτηση του αναφέρει μεταξύ άλλων, σχετικά με την εκδήλωση:

“Ευχαριστούμε θερμά όλους εσάς, που μας στηρίζετε στον αγώνα μας και μέρα με τη μέρα δυναμώνετε τόσο τη Δημοτική μας Οργάνωση, όσο και το Κίνημα μας, οπλίζοντας μας με δύναμη, αισιοδοξία, ελπίδα, πως θα σηκώσουμε ξανά ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ τον Πράσινο Ήλιο μας ψηλά, μακριά από το σκοτάδι των τυμβωρύχων της ιστορίας μας, μακριά από τους…κοριούς της δημοκρατίας μας και τους αριστεροδεξιούς διαλύτες των αξιών μας. ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ θα επιτύχουμε τη ΝΕΑ ΑΛΛΑΓΗ.
.
Και συνεχίζουμε!! Σας καλούμε την Πέμπτη 11 Μαΐου στις 8:00 μ.μ. στο Κέντρο Λόγου και Τέχνης «Ελένη Γλύκατζη Αρβελέρ», στη θεματική μας εκδήλωση «Δικαιοσύνη-Ανθρώπινα Δικαιώματα-Κόκκινα Δάνεια», με τους Τομεάρχες μας, Χρήστο Κακλαμάνη (Δικαιοσύνης) και Άννα Παπαδοπούλου (Ανθρωπίνων Δικαιωμάτων)”.
..
.