Πολυπρόσωπη βράβευση της… ΑΠΕ Αγία Ελεούσα, από το δήμο Αιγάλεω

.
Πολυπρόσωπη ήταν, τελικά, η “εκπροσώπηση” της… ΑΠΕ Αγία Ελεούσα στην πολύ ωραία και συγκινητική εκδήλωση, που πραγματοποίησε στην αίθουσα Δημοτικού Συμβουλίου Αιγάλεω «Δημήτριος Τρέπας», το απόγευμα της Τετάρτης 3 Μαϊου 2023, ο Δήμος Αιγάλεω, όπου βράβευσε αθλητές και αθλήτριες της πόλης, που έχουν διακριθεί σε ατομικό και ομαδικό επίπεδο, καθώς επίσης παράγοντες και συλλόγους για την πολύχρονη και πολυεπίπεδη προσφορά τους στο αθλητικό γίγνεσθαι.
.
Ο μοναδικός, δημοσιογράφος, σε αυτή την πρώτη λίστα προσωπικοτήτων του αιγαλιώτικου αθλητισμού, που βράβευσε ο γειτονικός Δήμος, ήταν το μέλος του ΔΣ της ΑΠΕ και συμπολίτης μας, Θεόδωρος Γουρνάς, που καλύπτει, αρχικά, ποδοσφαιρικό ρεπορτάζ των σωματείων του Αιγάλεω, εδώ και 34 χρόνια / «Αθλητική Ηχώ» από το 1989 (*)!
.
Σε αυτή την γιορτή του αθλητισμού στον Δήμο Αιγάλεω, μεταξύ των βραβευθέντων που έχουν σχέση με την ομάδα μας, ήταν ακόμη, οι Αιγαλιώτες, παλιοί παίκτες της ΑΠΕ, Τάκης Κατσικογιάννης, Σάκης Καλογερόπουλος, Σπύρος Κολοκοτρώνης, Θοδωρής Κολοκοτρώνης, Κώστας Ζαμπέτας, Σάκης Κακαβάς, ενώ επίσης τιμήθηκε και ο αείμνηστος Ζαχαρίας Λυκουρίνος, που διετέλεσε προπονητής στην Αγία.
.
Εμπνευστής αυτής της όμορφης εκδήλωσης, ο Αντιδήμαρχος Αιγάλεω και παλιός, επίσης, παίκτης της Αγίας Ελεούσας, Τάκης Μανδραφλής.
.
Το ΔΣ της ΑΠΕ συγχαίρει όλους τους παραπάνω για την βράβευση τους και οι οποίοι έχουν συνδέσει την πορεία τους και με τον σύλλογο μας.
.
(*): Καμαρώνουμε, γιατί, το… μεγαλύτερο ρεκόρ, χρονικά, το έχει με την ΑΠΕ, ο “δικός μας”, μέλος του ΔΣ μας και γέννημα – θρέμμα της Αγίας Βαρβάρας, Θεόδωρος Γουρνάς, καθώς το πρώτο του καταγεγραμμένο ρεπορτάζ στην “Αθλητική Ηχώ”, είναι πριν 35 χρόνια, αρχές Σεπτεμβρίου του 1988, και συγκεκριμένα στο ματς κυπέλλου της ΕΠΣΑ, Αγία Ελεούσα – Νέα Σμύρνη.
.
– Στην φώτο, ο Θεόδωρος Γουρνάς, ο Δήμαρχος Αιγάλεω Γιάννης Γκίκας και ο Αντιδήμαρχος Αιγάλεω Τάκης Μανδραφλής.