Η κίνηση στις δημοτικές παρατάξεις, εν μέσω Εθνικών Εκλογών, δεν σταματάει

Παρ΄ ότι  βρισκόμαστε στο κέντρο της προεκλογικής περιόδου των Εθνικών εκλογών, οι δημοτικές παρατάξεις συνεχίζουν με έντονους ρυθμούς τις προσπάθειές τους να στελεχώσουν τα ψηφοδέλτιά τους με άτομα γνωστά, ικανά και που θα προσελκύσουν με την παρουσία τους σε αυτά, περισσότερους ψηφοφόρους.

Στις δημοτικές εκλογές του Οκτωβρίου οι συνδυασμοί πρέπει να έχουν 63 υποψηφίους, αριθμός μεγάλος και δύσκολος να επιτευχθεί, αλλά όλοι αισιοδοξούν.

Ορισμένοι επικεφαλής των παρατάξεων (Μίχος, Πιερακέας και Σαρόπουλος) έχουν ανακοινώσει ονόματα υποψηφίων δημοτικών συμβούλων, ενώ άλλοι “κρατούν τα χαρτιά τους κλειστά”.

Σύμφωνα με τους έως στιγμής ανακοινωθέντες υποψηφίους ή σύμφωνα με πληροφορίες μας, υπάρχουν ονόματα που έχουν προκαλέσει συζητήσεις και λειτουργούν θετικά υπέρ των παρατάξεων τους.

Χωρίς να θέλουμε να υποβαθμίσουμε καμία υποψηφιότητα ή κανέναν συμπολίτη – τισσα, που θα πάρει μέρος στις εκλογές, αφού το ότι αποφάσισαν να ασχοληθούν με τα κοινά μέσω των δημοτικών εκλογών, είναι επαινετικό για αυτούς, παρακάτω δημοσιεύουμε ορισμένες υποψηφιότητες που πιθανότατα να προσελκύσουν πολλούς συμπολίτες μας την ημέρα των εκλογών.

ΛΑΜΠΡΟΣ ΜΙΧΟΣ “ΑΓΙΑ ΒΑΡΒΑΡΑ ΠΡΩΤΗ ΞΑΝΑ”

Από την παράταξη του δημάρχου κ. Λάμπρου Μίχου, έχουν ανακοινωθεί μεταξύ άλλων τα ονόματα των κ.κ. Φράγκου Μιχάλη (πιθανότατα ο μακροβιότερος δημ. Σύμβουλος, με έντονη την παρουσία του σε όλους τους τομείς που συμμετέχει), Νικολαράκου Δικαίου (Πρόεδρος της Σχολικής Επιτροπής Δευτεροβάθμιας εκπαίδευσης στην πόλη μας τα τελευταία χρόνια) και Κόκοτα Δημήτρη (Γνωστός καλλιτέχνης, γιός του Σταμάτη Κόκοτα).

ΝΙΚΟΣ ΠΙΕΡΑΚΕΑΣ “ΑΓΙΑ ΒΑΡΒΑΡΑ ΔΥΝΑΤΗ ΠΟΛΗ”

Από την παράταξη του κ. Νίκου Πιερακέα έχει ανακοινωθεί πως θα είναι υποψήφιοι με την παράταξή του και οι κ.κ. Λεωνίδας Νικόπουλος (παλαιός δημοτικός σύμβουλος και πολύ αγαπητός σε όλες τις οικογένειες που τα παιδιά τους τον είχαν καθηγητή),  Βούλα Σωτηροπούλου Χειρουργός Ωτορινολαρυγγολόγος (γέννημα – θρέμα της πόλης μας, απο οικογένεια που εγκαταστάθηκε στην πόλη μας από τη δεκαετία του ΄50) και Κυριμάκης Στέλιος (γνωστός για τις δημοκρατικές θέσεις και απόψεις του, μέλος του Δ.Σ. της ΑΠΕ ΑΓΙΑ ΕΛΕΟΥΣΑ).

ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ ΣΑΡΟΠΟΥΛΟΣ “ΜΑΖΙ ΜΕ ΤΟΥΣ ΠΟΛΙΤΕΣ”

Από την παράταξη του κ. Κωνσταντίνου Σαρόπουλου δεν έχουν ανακοινωθεί επισήμως ονόματα υποψηφίων δημοτικών συμβούλων με την παράταξή του, αλλά με βάση τις πληροφορίες μας και το ρεπορτάζ της εφημερίδας μας, στο ψηφοδέλτιο του θα συμμετάσχει ο κ. Σταύρος Μπαράκος (δημοτικός υπάλληλος και συνδικαλιστής, γνώστης της Τ.Α.), ο επιχειρηματίας κ. Λουκάς Πολυγένης (ο οποίος την τελευταία δεκαετία περίπου στην πόλη μας έχει αναπτύξει αξιόλογη δράση) και ο π. υπ. Δήμαρχος και δημοτικός σύμβουλος της πόλης μας κ. Γιώργος Ρεμπής ή μέλος της οικογένειάς του.

“ΛΑΪΚΗ ΣΥΣΠΕΙΡΩΣΗ ΑΓΙΑΣ ΒΑΡΒΑΡΑΣ”

Σημειώνουμε πως πληροφορίες ή ανακοινώσεις από την δημοτική παράταξη “ΛΑΪΚΗ ΣΥΣΠΕΙΡΩΣΗ ΑΓΙΑΣ ΒΑΡΒΑΡΑΣ” δεν έχουν γίνει γνωστές, γιαυτό και δεν υπάρχει στο παρόν δημοσίευμά μας κάτι προς γνωστοποίηση. Πιθανόν μετά τις εθνικές εκλογές να υπάρξουν ειδήσεις.

Επαναλαμβάνουμε προς αποφυγή παρεξηγήσεων, πως όλες οι υποψηφιότητες είναι σημαντικές, απλά ορισμένοι λόγω της δράσης και της ιστορίας τους στην πόλη μας, είναι περισσότερο γνωστοί.

Η εφημερίδα μας με την ευκαιρία γνωστοποιεί,  πως θα δημοσιεύει προεκλογικά κείμενα ΟΛΩΝ των συνδυασμών και των υπ. δημοτικών συμβούλων τους που θα τις αποστέλλονται, ΔΩΡΕΑΝ, όπως κάνει ΠΑΝΤΑ.