Με μεγάλη συμμετοχή και πλούσια συζήτηση οι συσκέψεις της Κ.Ο. Αγίας Βαρβάρας του ΚΚΕ

Σε σύσκεψη με συνταξιούχους στο ΚΑΠΗ της Αγίας Βαρβάρας συζήτησε ο Γιώργος Πέρρος, μέλος της ΚΕ του ΚΚΕ και υποψήφιος βουλευτής του Δυτικού Τομέα. Στην συζήτηση τονίστηκε η ανάγκη την επόμενη των εκλογών το ΚΚΕ να είναι πιο δυνατό, δηλαδή πόσο δυνατός θα είναι ο λαός την επόμενη μέρα και πόσο αδύναμα θα είναι τα κόμματα που θα σχηματίσουν την επόμενη αντιλαϊκή κυβέρνηση. Κάλεσε τον καθένα και την καθεμιά, να στήριξη τα ψηφοδέλτια του ΚΚΕ, ξεπερνώντας τα ψευδοδιλλήματα της ΝΔ και του ΣΥΡΙΖΑ περί σταθερότητας.

Σταθερότητα για το λαό σημαίνει αξιοπρεπής μισθός και σύνταξη, ασφαλής συνθήκες εργασίας, σύγχρονες και δωρεάν δομές Υγείας και Παιδείας, προστασία της ζωής, όλα όσα μπαίνουν δηλαδή στο ζύγι κόστους οφέλους από την πολιτική των κυβερνήσεων ΝΔ, ΣΥΡΙΖΑ, ΠΑΣΟΚ.

Αντίστοιχα σε σύσκεψη με γυναίκες στην Αγία Βαρβάρα, μίλησε η Χριστίνα Παναγιωτακοπούλου, μέλος της ΚΕ του ΚΚΕ και υποψήφια βουλευτής Επικρατείας. Κάλεσε κάθε γυναίκα να γίνει πρωταγωνίστρια μέσα από τη συμμετοχή της στον αγώνα, για την ισοτιμία και τη χειραφέτησή της.

Τονίστηκε ότι αυτό που κρίνεται σήμερα είναι το ΚΚΕ να βγει ενισχυμένο γιατί μόνο έτσι θα πολλαπλασιαστούν οι εστίες αντίστασης που θα χρειαστούμε μετά τις εκλογές. Γιατί παρά τις διαφορές τους η ΝΔ, ο ΣΥΡΙΖΑ και το ΠΑΣΟΚ συμφωνούν στα «μεγάλα», ενώ το ΚΚΕ δεσμεύεται μόνο από τα συμφέροντα του λαού και των εργαζομένων.

Κ.Ο. Αγίας Βαρβάρας του ΚΚΕ