Ανθοκομικές εκθέσεις σχεδόν σε όλους τους δήμους – Φυσικά υπάρχουν και οι φωτεινές εξαιρέσεις…

Γράφαμε πρόσφατα πως για μία ακόμα χρονιά οι κάτοικοι της πόλης μας θα πάνε σε γύρω δήμους για να επισκεφτούν τις εκεί Ανθοκομικές Εκθέσεις που διοργανώνουν..

Ο δήμος μας δεν κατάφερε έως σήμερα να πραγματοποιήσει ανάλογη δραστηριότητα, παρ΄ ότι υπήρξε πρόταση από την εφημερίδα μας για κάτι ανάλογο, που χρονολογείται από την πρώτη περίοδο δημαρχίας Μίχου, πριν ακόμα ο δήμος Αιγάλεω και όμοροι δήμοι διοργανώσουν τις δικές τους και επαναλαμβάνεται αυτή η πρόταση τακτικά, όλα αυτά τα χρόνια.

Μονόδρομος λοιπόν για όσους επιθυμούν να δουν διάφορα φυτά και να τα αποκτήσουν, όπως επίσης εργαλεία κήπου, λιπάσματα και παρεμφερή προϊόντα.

Να παρακολουθήσουν πολιτιστικά δρώμενα, όπως παραστάσεις, συναυλίες, θέατρο σκιών κ.ά. δραστηριότητες για τα παιδιά και τους μεγαλύτερους, που συνοδεύουν τις εκθέσεις τους, οι υπόλοιποι δήμοι.

Συνηθισμένη ιστορία που έχει να κάνει και με τις παιδικές χαρές, χώρους άθλησης και αναψυχής, περιπάτου και διασκέδασης, και που για να τα απολαύσουν οι συμπολίτες μας, έχουν πολλές επιλογές, ΑΛΛΑ σε άλλους δήμους φυσικά…