Βαθιά ανθρώπινη ομιλία του Δημήτρη Καλογερόπουλου στο “ΓΙΑΝΝΗΣ ΡΙΤΣΟΣ” εχθές το βράδυ

Μπροστά σε ένα άκρως φιλικό περιβάλλον, παρά τη “μεγάλη φυγή” λόγω του τριήμερου της Πρωτομαγιάς, ο Υπ. Βουλευτής με τη ΝΕΑ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ, ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΚΑΛΟΓΕΡΟΠΟΥΛΟΣ πραγματοποίησε προεκλογική συγκέντρωση στο Δημοτικό Κινηματοθέατρο “ΓΙΑΝΝΗΣ ΡΙΤΣΟΣ”, εχθές το βράδυ Παρασκευή 28 Απριλίου.

Ο Δημήτρης Καλογερόπουλος βαθύς γνώστης της Τοπικής Αυτοδιοίκησης και της Περιφέρειάς μας, έχει πολλούς φίλους οι οποίοι εάν τον στηρίξουν αυξάνονται οι πιθανότητές του να εκλεγεί στη Βουλή.

Τον Δημήτρη Καλογερόπουλο προλόγισαν ο Πρόεδρος της Τοπικής Οργάνωσης της Ν.Δ. κ. Μανώλης Ζερβάκης, ο δήμαρχος της πόλης μας κ. Λάμπρος Μίχος και η υποψήφια βουλευτής της Ν.Δ. π. Αντιδήμαρχος της πόλης μας κ. Μαριάννα Τουμαζάτου.

Ο Δημήτρης Καλογερόπουλος στη συνέχεια ανέβηκε στο βήμα φανερά συγκινημένος από τη θερμή υποδοχή που έτυχε, ευχαριστώντας τον Πρόεδρο της Τ.Ο. της Νέας Δημοκρατίας κ. Ζερβάκη, το Δ.Σ. της Τοπικής Οργάνωσης και τον Δήμαρχο κ. Μίχο και μίλησε για τους κοινούς στόχους της περιοχής και τους αγώνες που έχουν δοθεί και πρέπει  να συνεχιστούν για την μεγαλύτερη αναβάθμιση της και της χώρας συνολικότερα.

Ήταν μια ομιλία περισσότερο ανθρώπινη και λιγότερο πολιτική, μακριά από την ξύλινη γλώσσα που ορισμένοι χρησιμοποιούν.

Μάλιστα κάλεσε στο βήμα δίπλα του κατά τη διάρκεια της ομιλίας του την συνυποψήφιά του Μαριάννα Τουμαζάτου, τονίζοντας πως το μέλλον μας είναι οι νέοι άνθρωποι τους οποίους πρέπει να εμπιστευτούμε.