Κανένας Δημοτικός Σύμβουλος δεν έθεσε θέμα για την μη διανομή αλληλογραφίας από τα ΕΛΤΑ, σε δεκάδες νοικοκυριά της πόλης μας

Ενώ συνεχίζεται η εφαρμογή της απόφασης των ΕΛΤΑ να μην μοιράζεται η αλληλογραφία στους κατοίκους των δρόμων Διγενή Ακρίτα και Ψηλορείτου, πάνω από την πρώτη, λόγω σκύλων που περιφέρονται στους δρόμους αυτούς, οι κάτοικοι δεν έχουν καμία ενημέρωση, όπως μας πληροφόρησαν από κανέναν, για το πόσο θα συνεχιστεί αυτή η κατάσταση.

Ακόμα και ο δήμος δεν τους έχει ενημερώσει σχετικά για τις κινήσεις που έχει κάνει και πως θα αντιμετωπιστεί το σοβαρό αυτό θέμα που έχει προκύψει.

Δεκάδες συμπολίτες μας είναι αποκλεισμένοι από τα ΕΛΤΑ, ενώ οι ιδιωτικές εταιρείες παραδίδουν κανονικά την αλληλογραφία σε αυτούς.

Αξιοσημείωτο επίσης είναι, πως στη συνεδρίαση του τελευταίου δημοτικού συμβουλίου και ενώ το θέμα ήταν γνωστό σε όλους, μετά το δημοσίευμα της εφημερίδας μας, ΚΑΝΕΝΑΣ Δημοτικός Σύμβουλος δεν έθεσε ερώτημα στη διοίκηση του δήμου σχετικά, για να πληροφορηθεί τι συμβαίνει και ποιες είναι οι αντιδράσεις του δήμου προκειμένου να λυθεί το σοβαρό αυτό ζήτημα.